Τέμπη: «Παίρνουν τα φώτα επάνω τους να πουν τη δική τους τη γνωμούλα» - Η Σίσσυ Χρηστίδου "ξεφτίλισε" τους υπόλοιπους παρουσιαστές

«Μέσα σε μία τόσο δύσκολη εβδομάδα, κοδέψαμε τόσο χρόνο τηλεοπτικά να μιλάμε ο ένας για τον άλλον»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέμπη: «Παίρνουν τα φώτα επάνω τους να πουν τη δική τους τη γνωμούλα» - Η Σίσσυ Χρηστίδου

Στη τραγωδία των Τεμπών αλλά και τον "τηλεοπτικό εμφύλιο" που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την διαχείριση του δυστυχήματος τοποθετήθηκε το πρωί του Σαββάτου 11/3 η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της.

«Καλημέρα, καλώς ήρθατε, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Όσο καλό μπορεί να είναι, πάντα κάτω από το κλίμα, από την Εθνική θλίψη. Μας έχει επηρεάσει όλους, δεν υπάρχει σπίτι που να μην το συζητάει ακόμα. Σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με αυτό που βιώνουν οι 57 οικογένειες, που είναι το βαρύ, το ασήκωτο.

Οι κηδείες συνεχίζονται και γίνονται 10 -12 ημέρες μετά. Ανοίγει ακόμη περισσότερο όσον αφορά τις ευθύνες! Και εμείς θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτή αυτή την υπόθεση προκειμένου να μην μπει κάτω από το τραπέζι τίποτα και να βγουν στο φως. Δεν μπορώ να ανακαλέσω κάποια στιγμή που να έχει γίνει κάτι τέτοιο με διαφάνεια. Αλλά για να δούμε, αλλάζουν οι καιροί!», ανέφερε αρχικά στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστριας -δείτε εδώ το απόσπασμα.

Λίγο αργότερα, έπαιξε ένα σχετικό βίντεο με τα αιχμηρά σχόλια που έκανε ο ένας παρουσιαστής για τον άλλον (όπως για παράδειγμα η Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα) με την Σίσσυ Χρηστίδου να ξεσπά.

Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τις κόντρες των παρουσιαστών λόγω Τέμπη

«Μέσα σε μία τόσο δύσκολη εβδομάδα, τόσο δύσκολη περίοδο, ξοδέψαμε τόσο χρόνο τηλεοπτικά να μιλάμε ο ένας για τον άλλον. Ο καθένας από το βήμα του και την εκπομπή του τοποθετείται έτσι όπως θεωρεί. Εγώ δεν θεωρώ ότι χωρά και πολλές τοποθετήσεις. Νομίζω ότι αυτό περισσεύει αυτή τη στιγμή. Το ότι πρέπει να είναι επίκεντρο ο κάθε παρουσιαστής στην κάθε εκπομπή…

Δεν συμφωνώ ότι ο κόσμος περιμένει να ενημερωθεί από τη σατιρική εκπομπή, την παρακολουθεί για άλλους λόγους, δεν την παρακολουθεί για λόγους ενημέρωσης. Θεωρώ όμως ότι βλέποντας τα δελτία μπορεί να κρίνει και να αξιολογήσει και τις κατευθύνσεις και τις δομές και την αντικειμενικότητα.

Από εκεί και πέρα, ότι ασχολούνται οι παρουσιαστές με το περιεχόμενο των άλλων εκπομπών, αυτό μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση, σε μία τέτοια συνθήκη ειδικά. Και ότι παίρνουν τόσο βήμα και τα φώτα επάνω τους οι ίδιοι οι παρουσιαστές να πουν τη δική τους τη γνωμούλα. Όλοι είμαστε εξοργισμένοι σαν πολίτες αλλά το φως πρέπει να στραφεί εκεί που είναι το πρόβλημα, όχι στο τι άποψη έχει ο καθένας μας. Μέσα από τα θέματα που προβάλεις φαίνεται η θέση σου, δεν χρειάζεται ρητορική μίσους», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου με έντονο ύφος.