Γυμνάζεται ενώ παράλληλα ράβεται νυφούλα - Οι ασκήσεις που κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν το γάμο της

Ασταμάτητη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Κωνσταντίνο Δανιάς κάτι, που έγινε γνωστό μέσα από την αναγγελία του γάμου τους σε εφημερίδα την Παρασκευή 10/3.

Η παρουσιάστρια λοιπόν μπορεί να βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση μέσω της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δε σταματάει παλιές δραστηριότητες της με τη γυμναστική να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Μέσα λοιπόν από τα post της Μαλέσκου στο instagram βλέπουμε από τη μία με τι τρέφεται κατά την εγκυμοσύνη (δείτε εδώ) και από την άλλη τη γυμναστική, που ακολουθεί καθώς το Σάββατο 11/3 έδειξε ξανά στο instagram τις ασκήσεις pilates, που κάνει.

Η γυμναστική που ακολουθεί η Ιωάννα Μαλέσκου κατά την εγκυμοσύνη της

«Καλημέρα, καλημέρα! Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις εγκυούλες. Όσο μας βαστάνε τα πόδια μας λένε, αλλά εδώ ισχύει το «όσο μας επιτρέπει η κοιλίτσα μας», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

2+1 φωτογραφίες με τις οποίες έκρυψε την εγκυμοσύνη της η Μαλέσκου

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση, πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος με την ίδια να ανακοινώνει μέσα από μία ανάρτηση στο instagram (δείτε την εδώ), πως θα γίνει μανούλα.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που ξαφνιάστηκαν, ακόμη περισσότεροι όσοι χάρηκαν με την είδηση αλλά σίγουρα λιγότεροι όσοι ήξεραν, πως η Ιωάννα είναι έγκυος.

Την επομένη της ανακοίνωσης είδαμε, πως πολλοί άνθρωποι, που ανήκουν στον χώρο της παραδέχτηκαν πως ήξεραν τα ευχάριστα, ωστόσο σεβάστηκαν την επιθυμία της να μη διαρρεύσει τίποτα.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε, πως η κοιλίτσα της Ιωάννας έχει φουσκώσει πολύ, παρ' όλα αυτά μέσα από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις της τους τελευταίους μήνες, δεν φάνηκε απολύτως τίποτα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έσπευσαν να κοιτάξουν και τις αναρτήσεις της Ιωάννας στο instagram, καθώς ενώ ήταν έγκυος δε σταματούσε να κάνει δημοσιεύσεις.

Σας έχουμε βρει 3 πολύ ενδεικτικές φωτογραφίες λοιπόν, που αν και τις βλέπαμε δεν πονηρευτήκαμε τίποτα περί ''φουσκώματος''. Πως να πονηρευτούμε άλλωστε, αφού διάλεγε να ποζάρει μέχρι το στήθος, με μαύρα ρούχα που κόβουν ή με μακρύ παλτό, που κάλυπτε τα πάντα!

undefinedundefinedundefined

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Ιωάννα Μαλέσκου - Instagram