Επιβεβαιώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ - Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε μήνυση εις βάρος του Σπύρου Μαρτίκα για συκοφαντική δυσφήμηση!

Το αποκάλυψε η δικηγόρος της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιβεβαιώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ - Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε μήνυση εις βάρος του Σπύρου Μαρτίκα για συκοφαντική δυσφήμηση!

Στις πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, ανέφερε πως η Ελευθερία Ελευθερίου κινήθηκε νομικά κατά του Σπύρου Μαρτίκα εξαιτίας των όσων έχουν συμβεί μες στο παιχνίδι (δείτε εδώ όσα είπε).

Χθες, Σάββατο 11/3 ωστόσο, η δικηγόρος της τραγουδίστριας να διέψευσε την παραπάνω δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τις δηλώσεις της κα Παπαδοπούλου. Η Ελευθερία Ελευθερίου με έχει καταστήσει πληρεξούσια δικηγόρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει δοθεί συγκεκριμένη εντολή να κινηθώ για λογαριασμό της νομικά εναντίον του Μαρτίκα. Έχω επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του και ούτε από αυτόν έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία».

Η αποκάλυψη της δικηγόρου της Ελευθερίου για την μήνυση στον Μαρτίκα

Παρόλα αυτά, σήμερα 12/3 έγινε γνωστό σήμερα μέσα από την εκπομπή «Γεια Σου» πως η Ελευθερία Ελευθερίου τελικά έκανε τελικά μήνυση εις βάρος του συμπαίκτη της για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Όντως μεταφέρθηκε σε τρίτο πρόσωπο που ήρθε σε επικοινωνία με την κα. Παπαδοπούλου να κινηθώ για λογαριασμό της κα. Ελευθερίου νομικά κατά του Σπύρου Μαρτίκα με έγκληση ενωπίω των αρμόδιων δικαστικών αρχών για συκοφαντική δυσφήμηση» ανέφερε η δικηγόρος της τραγουδίστριας.

Άδοξο τέλος στη σχέση της με τον Πρίαμο

Χαμός επικρατεί στο Survivor All Star τις τελευταίες ημέρες λόγω της Ελευθερίας Ελευθερίας και της όλης κατάστασης που έχει δημιουργήσει που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας. Η τραγουδίστρια τον πλησίασε και τους αποκάλυψε πως του είπε ψέματα σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν πρωτομπήκε στο παιχνίδι.

Η χαριστική βολή ωστόσο ήταν, όταν του ξεμπρόστιασε στον Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας του πως της είπε όλα τα προσωπικά που του είχε εμπιστευθεί σχετικά με την σύντροφό του.

Όλα αυτά λοιπόν, έβαλαν στο στόχαστρο την Ελευθερία Ελευθερία και δέχτηκε με σφοδρή επίθεση από τον Σπύρο αλλά και γενικά όλους τους συμπαίκτες της.

Έχοντας φτάσει στα όρια της, ωστόσο, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο Μάριος Πρίαμος ήταν εκείνος που την πίεσε να αποκαλύψει την αλήθεια στον Στάθη Σχίζα και να δημιουργηθεί όλη αυτή η κατάσταση (δείτε ποια ήταν η αντίδραση του ίδιου στο συμβούλιο).

Όπως λοιπόν, είπαν στο Πρωινό μας, όλη η Κόκκινη ομάδα πιστεύει την Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς μην ξεχνάμε πως ο Μάριος έχει πει ήδη μια φορά ψέματα στην ομάδα του τότε με την Καρολίνα Καλύβα και τις συναντήσεις τους στο δάσος.

Ο ίδιος τώρα λοιπόν, έχοντας χωρίσει οριστικά την Ελευθερία, προσπαθεί με "νύχια και με δόντια" να αποδείξει πως η Ελευθερία είναι ψεύτρα!