Με σκυφτό κεφάλι και φανερά απογοητευμένος - Η επιστροφή του Σχίζα και της Κεφαλά μετά την αποχώρηση τους από το Survivor all star

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Πριν από λίγα μόνο λεπτά έφτασε στην Ελλάδα, ο Στάθης Σχίζας μετά την "βόμβα" της οικειοθελής αποχώρησης του από τον φετινό κύκλο του Survivor all star. Υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης πήρε αυτή την απόφαση μετά την αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου για την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ τα λόγια της).

Βέβαια, μαζί του στο αεροδρόμιο έφτασε και η Χριστίνα Κεφαλά, που ήταν λιγότερο αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και δεν ψηφίστηκε για να παραμείνε, έστω και λίγο ακόμη στο Survivor all star (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε). Η ίδια, μπορεί να έφυγε από το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ήταν λόγος να της χαλάσει την όρεξη και το κέφι, κάτιπου φάνηκε και από την άφιξη της, διότι ήταν μέσα στο χαμόγελο και απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο Σχίζας από την άλλη, ήταν κατσουφιασμένος και δεν ήθελε να τον πλησιάσουν οι δημοσιογράφοι και ο οποισδήποτε.

Διαβάστε επίσης: Η επόμενη μέρα: Τι συνέβη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα

Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο με τον Σχίζα και την Κεφαλά αφού έφυγαν από το Survivor all star

Η άφιξη του Σχίζα στην Ελλάδα
(ndp)

Η άφιξη της Κεφαλά στην Ελλάδα
(ndp)

Η στιγμή που ανακοίνωσε ο Σχίζας στο Survivor all star ότι αποχωρεί οικειοθελώς

Μετά το ξέσπασμα την Ευρυδίκης προς το πρόσωπο του Νίκου Μπάρτζη, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση και στις δύο ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις διαφορές των δύο survivor που έχει συμμετάσχει και τότε έριξε την "βόμβα" της... αποχώρησης.

Ειδικότερα, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία.

Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδυκνείει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούσα να κάνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει «πρόσεχεμ μου την κοπέλα μου» και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν.

Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor.

«Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι».

Όσο κι αν προσπάθησαν αρκετοί, όπως ο Τάκης Καραγκούνιας, αλλά και η Ελευθερία Ελευθερίου, που μπορεί να είπε πολλά λάθος πράγματα (δείτε τα εδώ) να του αλλάξουν γνώμη, ο Στάθης Σχίζας ήταν αποφασισμένος να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.