Επέστρεψε στο Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Το δημόσιο ευχαριστώ στην σύντροφό του

Με σκυμμένο το κεφάλι μιλούσε για την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Το δημόσιο ευχαριστώ στην σύντροφό του

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έπειτα από την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο παρουσιαστής έλειπε από τις 20/2, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στην εντατική μονάδα.

Συγκεκριμένα, νοσηλεύτηκε ύστερα από δύσπνοια που αισθάνθηκε, η οποία εν τέλει οφειλόταν στο γεγονός πως κάποιο μικρόβιο είχε επηρεάσει τον οργανισμό του και συγκεκριμένα τους πνεύμονές του (δείτε εδώ αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει).

Στο πλευρό του όπως είναι φυσικό, ήταν κάθε ώρα και λεπτό η σύντροφος του Έλενα. Επικοινωνούσε με όλους, ενώ μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Ήταν λοιπόν ένα από τα πρόσωπα που θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια.

Τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, εκτός από την σύντροφό του, ευχαρίστησε τον γιατρό του, όσους του έστειλαν μήνυμα και του ευχήθηκαν, αλλά και όσους τον είδανε στο δρόμο και του μίλησα για να δουν πως πηγαίνει η υγεία του. Όπως ανέφερε πολύς κόσμος ενδιαφέρθηκε, ειδικά μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή μέσα από το νοσοκομείο, γεγονός που τον συγκίνησε.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος. Όσο και αν πολλές φορές αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα… Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Πλουμίδη και το νοσοκομείο γιατί του οφείλω πολλά για τη ζωή μου…Ιδιαίτερα είμαι ευγνώμων, όχι μόνο για την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και για τον καθημερινό τρυφερό, συντροφικό του λόγο να βρίσκομαι εκεί και να με ενισχύει και να μου βάζει και μέτρο πολλές φορές.

Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή… Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά, αυτή τη φορά… ειλικρινά ήταν δίπλα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αγόγγυστα. Είμαστε δυο μέρες στο σπίτι και συμβαίνει το ίδιο…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με σκυμμένο το κεφάλι.

«Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και μου έλεγε συνέχεια ποιος πήρε και από που...Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να προσπαθούν παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», ανέφερε στη συνέχεια.