Έκανε στροφή στην καριέρα και απέκτησε παιδί - Έτσι είναι 20 χρόνια μετά το Άκρως Οικογενειακόν η μικρή Λίλα

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έκανε στροφή στην καριέρα και απέκτησε παιδί - Έτσι είναι 20 χρόνια μετά το Άκρως Οικογενειακόν η μικρή Λίλα

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1 ήταν και θα είναι εκείνη με τίτλο "Άκρως Οικογενειακόν", με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη. Οι δυο τους στο σίριαλ είχαν μία πολύ όμορφη οικογένεια, με τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, με το μικρότερο να είναι η μικρή Λίλα, η οποία είχε τεράστια αγάπη στο κουνέλι της.

Την Λίλα, όμως, την υποδύονταν δύο κορίτσια ανά τα χρόνια. Τη χρονιά, λοιπόν, που εκείνη δημιούργησε έναν φανταστικό φίλο και μέχρι και σήμερα συζητιέται γι' αυτό, την υποδύθηκε η Μαρία Γαλέτα, η οποία πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα και η εικόνα της είναι εντελώς διαφορετική (δείτε εδώ πώς είναι η μεγάλη κόρη, Αφροδίτη).

Έτσι είναι σήμερα η Λίλα από το Άκρως Οικογενειακόν

Είναι ψηλή, έχει κρατήσει το χρώμα των μαλλιών της στο φυσικό της καστανό, αλλά έχει αφέλειες, ενώ είναι πολύ μακριά. Έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφήσει πίσω της την καριέρα της ηθοποιού, καθώς έχει γίνει φαρμακοποιός, ενώ πριν από ένα χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Οι αναρτήσεις της αφήνουν άναυδο το κοινό κάθε φορά, μόλις συνειδητοποιούν ποια είναι.

Μαρία Γαλέτα Άκρως Οικογενειακόν Λίλα
instagram / Μαρία Γαλέτα

Μαρία Γαλέτα Άκρως Οικογενειακόν
instagram / Μαρία Γαλέτα

Πως είναι και η άλλη κοπέλα που υποδυόταν την νεαρή Θεοτοκάτου

Μπορεί το Ιφιγένεια Καλούτσα σαν όνομα να μην σας λέει πολλά αλλά το «Λίλα Θεοτοκάτου» είναι πολύ χαρακτηριστικό. Η Ιφιγένεια μπορεί να έπαιξε σχεδόν στα διπλάσια επεισόδια από ό,τι η Γαλέτα, η δεύτερη κοπέλα που πήρε τον ρόλο της Λίλας, αλλά λόγω της μετέπειτα εξαφάνισής της από τα φώτα της δημοσιότητας, σήμερα έχει πάψει να απασχολεί τα μέσα.

Η Ιφιγένεια έχει σήμερα…πατήσει τα 30, η εικόνα της όμως με τίποτα δεν προδίδει την ηλικία της. Πριν από περίπου τρία χρόνια, ο σύντροφός της δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία κι εσείς θα δείτε παρακάτω. Σε αυτήν, είναι σχεδόν αμακιγιάριστη με μόνο ένα κόκκινο κραγιόν να τονίζει την εμφάνισή της. Στην ανέμελη εικόνα έχει τα μαλλιά της κοτσίδα και δεν χρησιμοποιήθηκαν φίλτρα για την επεξεργασία της.

Ιφιγένεια Καλούτσα λίλα άκρως οικογενειακών