Με μακρύ ξανθό μαλλί και μια κόρη στην εφηβεία - Αγνώριστη η Αφροδίτη 20 χρόνια μετά το Άκρως Οικογενειακόν

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με μακρύ ξανθό μαλλί και μια κόρη στην εφηβεία - Αγνώριστη η Αφροδίτη 20 χρόνια μετά το Άκρως Οικογενειακόν

Μία από τις σειρές που αγάπησε πολύ το τηλεοπτικό κοινό και την παρακολουθεί ακόμα και σήμερα όταν παίζεται σε επανάληψη είναι το Άκρως Οικογενειακόν, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Γιάννης Μπέζος με την σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη, έχοντας δημιουργήσει μαζί μία οικογένεια με τέσσερα παιδιά.

Ο μεγάλος γιος ήταν ο Μέμος Μπεγνής, που υποδυόταν τον γόη, ενώ ακολουθούσαν ο Χρήστος Σπανός και η Μαρούσα Στογγυόγλου, που υποδύονταν τα δίδυμα παιδιά και τα μεσαία της οικογένειας (δείτε εδώ πως είναι η μικρότερη κόρη, Λίλα). Η Μαρούσα, λοιπόν, που υποδυόταν την Αφροδίτη, τότε είχε κοντά μαύρα μαλλιά και βαφόταν σύμφωνα με τα πρότυπα της εποχής.

Πώς είναι σήμερα η Αφροδίτη, 20 χρόνια μετά το Άκρως Οικογενειακόν

Αυτές τις ημέρες, όμως, κυκλοφορεί ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο tik tok, με την ίδια, 20 χρόνια μετά, κατά το οποίο παρουσιάζεται η ίδια με την κόρη της πια, η οποία είναι έφηβη και ανέβάζει συχνά υλικό στα social media της και σε αυτό συμπεριλαμβάνει και την μητέρα της.

Στο στιγμιότυπο, λοιπόν, για το οποίο μιλούν όλοι, οι δυο τους, μαζί με ένα άλλο κορίτσι χορεύουν και φαίνεται πως η αλλαγή στην εικόνα της τότε έφηβης Αφροδίτης είναι πλέον τελείως διαφορετική. Έχει μακριά μαλλιά, με μπούκλες και είναι κατάξανθη. Ο χρόνος φαίνεται να μην την έχει επηρεάσει, αλλά δεν καταλαβαίνεις εύκολα πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Έτσι είναι το 2ο κορίτσι που υποδυόταν την Λίλα στη σειρά

Πολλοί μπορεί να θυμούνται το γλυκό κορίτσι που πριν από μερικά χρόνια υποδύθηκε τη Λίλα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν». Η Μαρία Γαλέτα σήμερα έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μία κούκλα, ενώ έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι.

Η Μαρία Γαλέτα σήμερα εργάζεται ως φαρμακοποιός και μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την εμπειρία της στη σειρά καθώς και για δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε λόγω της δημοτικότητας του σίριαλ.

Η Μαρία δεν είναι άλλωστε το μόνο παιδάκι από ελληνική σειρά που έχει γίνει άλλος άνθρωπος (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο μικρός Ορέστης από το σίριαλ Νταντά για όλες τις δουλειές).

«Έπρεπε να συνδυάσω το σχολείο και τα γυρίσματα και αυτό ήταν πολύ δύσκολο» δηλώνει. Περιγράφει πως στο σχολείο λόγω του ρόλου της είχε πέσει θύμα bullying, γεγονός που ως παιδί την τραυμάτισε.

«Τα παιδιά που μου έκαναν bullying θεωρούσαν ότι επειδή έπαιζα στη σειρά θα καβαλούσα το καλάμι ή ότι δεν θα τους μιλάω» συμπληρώνει.

Αποκαλύπτει πως υπάρχουν φορές που και σήμερα τη ρωτάνε για τον ρόλο και απαντά πως δεν είναι εκείνη καθώς νιώθει αμηχανία.

«Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη ήταν μέντορες για πολλούς, ειδικά για εμένα που είχα πρωτοξεκινήσει στον χώρο, θεωρώντας πως θα συνέχιζα σε αυτόν» λέει.

Ερωτώμενη για τυχόν ευτράπελα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αποκαλύπτει πως δεν υπήρχαν, ωστόσο πολλές από τις ατάκες που λέγονταν προέκυπταν τυχαία, «πάνω στον χαβαλέ».

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μετά το «Άκρως Οικογενειακόν», δεν τις δέχτηκα ωστόσο γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου» δηλώνει.

Σήμερα η Μαρία Γαλέτα εργάζεται ως φαρμακοποιός, μία ειδικότητα που σπούδασε, ενώ όπως λέει η ίδια με πολλή περηφάνια το σημαντικότερο συμβάν στη ζωή της ήταν η γέννηση της κόρης της.