Αδιανόητο! Πως είναι σήμερα ο μικρός Ορέστης του σίριαλ "Νταντά για όλες τις δουλειές" - 23 χρόνια μετά

Τεράστια αλλαγή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αδιανόητο! Πως είναι σήμερα ο μικρός Ορέστης του σίριαλ

Πολλές φορές, όσο περνούν τα χρόνια, θυμόμαστε πρόσωπα που "έμειναν" στο μυαλό των τηλεθεατών είτε από διάφορα ριάλιτι (δείτε εδώ πως είναι η Τζώρτζια 12 χρόνια μετά το GNTM) είτε από διάφορες σειρές. Αυτή τη φορά, η εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, μίλησε με τον μικρό Ορέστη που πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Νταντά για όλες τις δουλειές", και η εικόνα του σήμερα είναι απίστευτη.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Σαπουνάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πως προέκυψε ο ρόλος του στο σίριαλ, αλλά και στην σχέση του με την υποκριτική γενικότερα πριν και μετά από αυτό το σημείο της ζωής του.

Πως είναι σήμερα ο Ορέστης από την σειρά "Νταντά για όλες τις δουλειές"

«Μου είπε η μητέρα μου “θες να κάνεις φωτογράφιση για παιδικά ρούχα σε περιοδικό;” και είπα “γιατί όχι;”. Πήγαμε στο γραφείο, με έβγαλαν φωτογραφίες και τελικά αντί για περιοδικά και ρούχα προέκυψε σήριαλ, το οποίο για μένα ήταν παιχνίδι. Μου άρεσε να συναναστρέφομαι με τον κόσμο επειδή είμαι και κοινωνικός. Μετά από το “Νταντά για όλες τις δουλειές” μου προέκυψαν αρκετές δουλειές.

Όταν τελείωσα το λύκειο μπήκα σε μία δραματική σχολή, αλλά από εκεί και πέρα “έσβησε” το άστρο μου στην υποκριτική. Ήταν και επιλογή μου να μην ασχοληθώ με την υποκριτική. Όσο μεγαλώνεις το βλέπεις πιο σοβαρά και όσο πιο σοβαρά το βλέπεις, τόσο δυσκολεύει», είπε αρχικά.

Άλλος άνθρωπος ο Πάνος Μιχαλόπουλος στα 73 του χρόνια - Πού είναι και τί κάνει σήμερα

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς του Ελληνικού κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης καθώς κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των πάντων. Να τονίσουμε πως ο ίδιος συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009.

Μάλιστα, η πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση στο θρυλικό "Λούνα Παρκ" του Γιάννη Δαλιανίδη λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή του το 1981. Πλέον έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας -δείτε εδώ τί επάγγελμα αποφάσισε να ακολουθήσει.

Τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011 σε κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει ο Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα. Μάλιστα, πρόσφατα ο παραγωγός του ΣΚΑΙ, Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία, που κατόπιν δημοσίευσε στο facebook. Όπως θα δείτε ο χρόνος είναι φίλος του, αφού στα 69 του εξακολουθεί να είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας.

Πάνος Μιχαλόπουλος πως είναι σήμερα