«Τον κρατάω στο χέρι, ξέρω τι κάνει τα βράδια» - Άναυδοι στον αέρα του Πάμε Δανάη με την αποκάλυψη της Μπάρκα για τον Μουτσινά

"Σούσουρο"!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τον κρατάω στο χέρι, ξέρω τι κάνει τα βράδια» - Άναυδοι στον αέρα του Πάμε Δανάη με την αποκάλυψη της Μπάρκα για τον Μουτσινά

Στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Δευτέρας 13/3, ξεκίνησε μία συζήτηση για το Survivor All Star και η παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, πρότεινε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ήθελε πολύ να δει στο μέλλον στο σόου και στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος, βέβαια, δεν δείχνει να έχει καμία τέτοια πρόθεση, και γι' αυτό ο Άρης Καβατζίκης της τόνισε πως ίσως η δήλωσή της να έχει ως αποτέλεσμα μία αιχμηρή απάντηση από το οικοδεσπότη του "Καλό Μεσημεράκι", με εκείνη να επιμένει πως δεν θα την μαλώσει, διότι "τον κρατάει στο χέρι" (δείτε εδώ με ποια τον έπιασε στα πράσα).

Η επική ατάκα της Δανάης Μπάρκα για τον Νίκο Μουτσινά

«Ξέρετε ποιος θα ήθελα να πάει στο Survivor; Ο Μουτσινάς! Θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω. Να φύγει ένα ΠΣΚ τώρα που τελείωσε και η παράσταση, να πάει εκεί, να γίνει ο χαμός και να γυρίσει. Τον βλέπω τα μεσημέρια που σχολιάζει και τρελαίνομαι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Α.Κ.: Φοβάμαι μη βγει τώρα και σε μαλώσει το μεσημέρι, που του είπες να πάει.

Δ.ΜΠ.: Να με μαλώσει;

Α.Κ.: Βέβαια.

Δ.ΜΠ.: Τον κρατάω στο χέρι, ξέρω τι κάνει τα βράδια, οπότε δεν θα με μαλώσει, αγαπιόμαστε. Να πάει να τους μάθει κανάστα, να παίζουν όλοι μαζί στο Survivor.

Νίκος Μουτσινάς

Τέλος από την τηλεόραση για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ

Τους τελευταίους μήνες πολλά είναι αυτά που ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο ΣΚΑΙ με την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, με τον ίδιο ακόμα να μην έχει δώσει μια σαφή και ξεκάθαρη απάντηση, μιας και πρέπει να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις -δείτε εδώ βέβαια την σπόντα που πέταξε μέσα από την εκπομπή του πριν μερικές μέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 11/3, ο Νίκος Μουτσινάς θα μείνει εκτός από τους τηλεοπτικούς δέκτες, καθώς μετά από μρικές συζητήσεις που φαίνεται πως έκανε με το κανάλι του Φαλήρου, αποφάσισε να μη συνεχίσει με κανένα πρότζεκτ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, το πρώτο και το μοναδικό πράγμα που ζήτησε είναι να αξιοποιηθούν οι συνάδελφοι του σε άλλες εκπομπές, να δουν τη δουλειά τους και να αξιολογηθούν αντίστοιχα.