«Σιγανοπαπαδιά, τι είναι αυτό ρε;» - Τα "καρφιά" του Μακαλιά στον Πρίαμο για τη συμπεριφορά του στο Survivor All Star

«Η ίδια του η ομάδα λέει ότι το κάνει όλο αυτό για να τους εξολοθρεύσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σιγανοπαπαδιά, τι είναι αυτό ρε;» - Τα

Όλες τις εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star σχολίασαν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα στο Open. Πρωταγωνιστές για ακόμη μια φορά ήταν ο Μάριος Πρίαμος και η σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και γενικά η όλη η συμπεριφορά του.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς λοιπόν, αναφέρθηκε στον Μάριο και στην διαμάχη του με την Ελευθερία και τον Σπύρο Μαρτίκα λόγω της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί με τον Στάθη Σχίζα που αποχώρησε οικειοθελώς.

Τα λόγια του Μακαλιά για τον Πρίαμο

«Ο Μάριος τόσα πολλά παρασκήνια; Δεν μου περνάει από το μυαλό. Δεν τον είχα ούτε για τόσο ερωτύλο, ούτε για τόσο δολοπλόκο. Σιγανοπαπαδιά, τι είναι αυτό ρε;», είπε αρχικά στον αέρα της εκπομπής.

«Ψηφίζει την Ελευθερία, τη δίνει μετά ότι εκείνη δημιουργεί τις ιστορίες και εκθέτει τους πάντες, έστειλε τη Δαλάκα, στέλνει τώρα τον Στάθη… ποιος του ‘χει μείνει από κει; Ο Σάκης. Για να δούμε τι θα βρει να κάνει και στον Σάκη. Η ίδια του η ομάδα λέει ότι το κάνει όλο αυτό για να τους εξολοθρεύσει. Το είπε ο Μπάρτζης στην Αφροδίτη, που σημαίνει ότι και ο ίδιος σκέφτεται ότι μπορεί ο Μάριος να φτιάξει μία άλλη ιστορία για να τον βγάλει απ’ έξω», του απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με τον Δημήτρη Μακαλιά να της απαντάει: «Μα ο Σπύρος δεν μπορεί να χτυπήσει τα αγόρια αγωνιστικά. Πάει να χτυπήσει ένα κορίτσι, για να φύγει εκείνο. Εμένα μου αρέσει η Ελευθερία, που δημιουργεί 7 διαφορετικές ιστορίες. Εμένα οι παραμυθάδες μου αρέσουν πάρα πολύ».

Δείτε επίσης: Παρασκήνιο: Παίκτρια χτύπησε τον Μάριο Πρίαμο!

Στη συνέχει σχολίασαν τη συμφιλίωση ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Μελίνα Μεταξά και την σπόντα του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Μα ποιον θα προσέγγιζε; Τον εχθρό θα προσεγγίσεις, αγάπη μου. Στον εχθρό θα πας πρώτα. Εχθρό λέγοντας επειδή είχαν μία κόντρα με τη Μελίνα για πολύ καιρό. Βασάλος λέει: μα εκεί θα πας; Ναι, εκεί θα πας, Κωνσταντίνε μου. Θα κάνεις πρώτα φίλο σου τον εχθρό και μετά σιγά-σιγά θα πάρεις και τους άλλους μαζί σου».

«Θέλουν να τον διώξουν τον Γιώργο, γιατί είναι ο χειρότερος παίκτης για αυτούς. Γενικότερα είναι τακτική οποιασδήποτε ομάδας. Θα χτυπήσουν τον πιο αδύναμο παίκτη αγωνιστικά. Τώρα ψήφισαν τον Ασημακόπουλο… ποιος είναι ο επόμενος;», είπε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Λιποθύμησε στα γυρίσματα η Ελευθερία Ελευθερίου - Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου που την εξόργισε!