Μεγάλη επιστροφή για τον Αλέξανδρο Ρήγα - Η σειρά που ήθελε διακαώς ΣΚΑΪ και ALPHA

Εν τέλει με ποιο σταθμό έκλεισε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει κάνει αίσθηση όλα αυτά τα χρόνια τόσο μέσα από τους ρόλους, που έχει υποδυθεί σε θέατρο και τηλεόραση, όσο και μέσα από τις σειρές, που έχει γράψει με τη σκηνοθετική - σεναριογραφική του ματιά να έχει απήχηση στο κόσμο (δείτε εδώ με ποια γνωστή ηθοποιό είχε κόντρα).

Τελευταία τον είδαμε μέσα από τη σειρά ''Η τούρτα της μαμάς'', που προβλήθηκε στην ΕΡΤ και μάλιστα τον θέλουν να ετοιμάζει νέα και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, ξανά για την τηλεόραση.

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real έγινε γνωστό, πως ο Ρήγας έχει στα σκαριά μια σειρά, που αρχικά θα έβγαινε στον αέρα του ΣΚΑΪ, αλλά εν τέλει η συμφωνία πάει προς τον ALPHA.

Πρόκειται λοιπόν, για τη σειρά ‘Room Service Πλιζ’, η οποία θα μοιάζει πολύ στο θρυλικό ''Κόκκινο δωμάτιο'' με την παραγωγή να ανήκει στην εταιρεία Pedio Productions. Να θυμίσουμε εδώ, πως την εν λόγω σειρά είχαμε ακούσει πριν από 3 περίπου χρόνια, καθώς είχε συμβεί ένα μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με τα γυρίσματα, που είχαν ξεκινήσει και εν τέλει διακόπηκαν.

Λίγα λόγια για την καριέρα του

Ο Γιώργος Ρήγας (5 Μαΐου 1965, Αθήνα), ευρύτερα γνωστός ως Αλέξανδρος Ρήγας, είναι Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1989. Αρκετές γνωστές σειρές που έχει γράψει είναι Ντόλτσε Βίτα, Δύο ξένοι, Το κόκκινο δωμάτιο, Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, Η τούρτα της μαμάς, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή.

Ο Ρήγας δήλωσε ότι η αγαπημένη του σειρά είναι Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη. Η σειρά Room service ακυρώθηκε λόγω ασφαλιστικών μέτρων. Την σεζόν 2020-2021 και 2021-2022 συμμετέχει και γράφει την σειρά Η τούρτα της μαμάς μαζί με τον Δημήτρη Αποστόλου.