Ζόζεφιν: «Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και...» - Όλη αλήθεια για την σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Ισχύουν οι φήμες ή όχι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ζόζεφιν: «Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και...» - Όλη αλήθεια για την σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Το βράδυ της Δευτέρας (13/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε καλεσμένη η Ζόζεφιν. Η γνωστή τραγουδίστρια, που είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο The Voice και ένιωσε αμήχανα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (δείτε εδώ την στιγμή) μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζόζεφιν αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την επαγγελματική της πορεία, αλλά και τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού.

Οι δηλώσεις της Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή και φήμες για σχέση με γνωστό τραγουδιστή

«Θέλω πολύ να πάω στην Eurovision, αλλά ταυτόχρονα με φοβίζει κιόλας. Είμαι τελειομανής και αν πάω, θέλω να είναι όλα τέλεια, το τέλειο τραγούδι, την τέλεια ομάδα. Είτε με την Ελλάδα είτε με την Κύπρο, θα ήταν χαρά μου. Έχω άγχος πριν κάνω το οτιδήποτε, θέλω να βγαίνω σωστά και να φαίνεται η δουλειά που έχω ρίξει.

Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Βάζω πάντα στόχους. Όταν ξεκίνησα πριν 11 χρόνια, πέρασα δύσκολα. Είχα σκεφτεί να τα παρατήσω, γιατί ένιωθα ότι δεν ερχόντουσαν καλά τραγούδια. Μετά βρέθηκε μπροστά μου ο Λεωνίδας Σώζος. Έχω φτάσει εδώ με πολύ σκληρή δουλειά. Δεν είναι η ώρα να επιβραβεύσω την Ζόζεφιν», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μου χρεώνουν όλους τους συνεργάτες μου. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ, με έχει ξεκλειδώσει πάρα πολύ. Περνάμε πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη» τόνισε για τη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Έχω για χρόνια τους ίδιους συνεργάτες και τους ίδιους φίλους. Δεν μου αρέσει να έχω «αυλή», θέλω να μου λένε τα λάθη μου για να διορθώνομαι και να γίνομαι καλύτερη» είπε επίσης, η Ζόζεφιν.

«Δεν έχω χρόνο για φαγητό και σινεμά. Αυτή είναι η ζωή μου. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που να αντέχει το δύσκολο πρόγραμμα μου» αποκάλυψε για την προσωπική ζωή της.

Όσον αφορά στο όνομά της, η Ζόζεφιν αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Το πρώτο όνομα μου είναι Τζέσικα. Μου το έδωσε η μητέρα μου από την Jessica Rabbit. Κανονικά έπρεπε να βαφτιστώ Ειρήνη, όπως η γιαγιά μου. Είχε γίνει ολόκληρος χαμός. Τελικά πήρα της προγιαγιάς μου, Ιωσηφίνα».

Η Ζόζεφιν στο πλατό του The 2 night show