The Voice: «Κοκκίνησα» - Η αμήχανη στιγμή της Josephine με τον Αργυρό

Πως την χαρακτήρισε...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
The Voice: «Κοκκίνησα» - Η αμήχανη στιγμή της Josephine με τον Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλοσώρισε στην πρόβα του αποψινού (4/2) επεισοδίου του The Voice, την αγαπημένη του φίλη Josephine. Ο τραγουδιστής και κριτής του διαγωνισμού τραγουδιού του ΣΚΑΙ, που πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση του οτι θα βρεθεί σε κινηματογραφική ταινία (δείτε εδώ ακριβώς τι θα κάνει) υποδέχτηκε την τραγουδίστρια, οι οποίοι μίλησαν και καθοδήγησαν τους διαγωνιζόμενους.

Η αμήχανη στιγμή μεταξύ Κωνσταντίνου Αργυρού και Josephine

Ο Πάνος Μουζουράκης είχε κοντά του τον Στέφανο Κορκολή (δείτε εδώ το στιγμιότυπο), ο Κωνσταντίνος Αργυρός τη Josephine. H όμορφη τραγουδίστρια δέχτηκε μετά χαράς να είναι βοηθός του Κωνσταντίνου Αργυρού στο coaching των παικτών της ομάδας του προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για την εμφάνισή τους on stage στο The Voice.

Με το που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός να κάνει την αναφορά στην τραγουδίστρια, που ομολογουμένως τα είπε "καλά", η ίδια έκανε ένα σχόλιο, διότι ένιωσε ελαφρώς αμήχανα με τα όσα της προλόγησε.

«Καλέ, κοκκίνησα», ξεκίνησε να λέει η Josephine και στην συνέχεια την έπιασαν τα γέλια.

Όσο προχωρούν οι φάσεις του παιχνιδιού, τόσο πιο απαιτητικά γίνονται όλα για τους παίκτες που θέλουν ιδιαίτερη και σωστή καθοδήγηση από επαγγελματίες. Έτσι, ο Κωνσταντίνος ζήτησε από την Josephine να είναι κοντά του για το δύσκολο αυτό έργο και εκείνη δέχτηκε με ενθουσιασμό. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει την πορεία των παικτών και δήλωσε έτοιμη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να καθοδηγήσει σωστά τους επίδοξους νικητές.

Τι έχει μέσα στο καμαρίνι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Μία αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης (8/12) στο Happy Day και έφερε στο φως μία νέα πτυχή της προσωπικότητας του Αργυρού. Η αποκάλυψη αυτή της παρουσιάστριας, ήρθε μετά από τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή ο Νίκος Οικονομόπουλος για την πίστη του στον Θεό.

«Θα με πουν γραφικό στο τέλος. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου αλλά όταν ρωτάς έναν χριστιανό αν είναι χριστιανός, τι θα σου πει; Δεν είμαι;». είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή).

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως όταν είχε χρησιμοποιήσει πριν από λίγο καιρό το καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού στο κέντρο που εμφανίζεται για τα καλλιστεία (δείτε εδώ την εντυπωσιακή της εμφάνιση) που είχε παρουσιάσει, είχε ανακαλύψει πως μέσα έχει εικόνες καθώς και καντηλάκι, γεγονός που εκτίμησε ιδιαίτερα η παρουσιάστρια μιας και ο τραγουδιστής δεν το έχει προβάλλει ποτέ.

«Επειδή κι εγώ πιστεύω βαθιά στον Θεό, και θέλω να το λέω δημόσια. Χαίρομαι όταν το λέει ένας επιτυχημένος και νέος άνδρας. Θυμάστε που παρουσίαζα τα καλλιστεία στο Teatro πριν από μερικές μέρες. Εκεί μου παραχώρησε το καμαρίνι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να ετοιμαστώ. Μπαίνω λοιπόν μέσα και βλέπω εικόνες, καντηλάκι, εικόνες του Αγίου Εφραίμ. Να σας πω κάτι, τον συμπάθησα και τον εκτίμησα ακόμη περισσότερο. Κοίτα λέω έναν νέο άνδρα επιτυχημένο, όμορφο που πιστεύει τόσο πολύ. Το λέω γιατί για τον Νίκο Οικονομόπουλο είναι γνωστό, έχει τον πνευματικό του, πάει στο Άγιο Όρος, ενώ για τον Κωνσταντίνο Αργυρό δεν το ξέρει τόσος κόσμος», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.