«Αδιαφορώ πλήρως» - Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα μετά τις δηλώσεις του για την σεξουαλική κακοποίηση

«Δεν ήμουν και τόσο χάπατο ώστε να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αδιαφορώ πλήρως» - Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα μετά τις δηλώσεις του για την σεξουαλική κακοποίηση

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λίγες ημέρες πριν, προχώρησε σε μερικές δηλώσεις, οι οποίες σχολιάστηκαν έντονα από το κοινό αλλά και τα πρόσωπα της τηλεόρασης, καθώς αφορά ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, για το οποίο τόσο καιρό πολλοί άνθρωποι παλεύουν ώστε να καταφέρουν να το εξαλείψουν ή έστω να βοηθήσουν με τρόπο που θα κάνει την ποινή των θυτών πιο αυστηρή. Και δεν είναι άλλο από το ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Εφόσον, λοιπόν, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά, ο ίδιος μίλησε στο Super Κατερίνα την Δευτέρα 13/3 για να δώσει κάποιες εξηγήσεις, αλλά δεν φαίνεται πως ήταν ικανοποιητικές:

«Είπα ότι δε μου έτυχε ποτέ στη ζωή μου παρενόχληση. Έχω περάσει πολύ ντούκου. Δε μου έγινε κάποια παρενόχληση από γυναίκα, άντρα, τίποτα. Είπα ότι αν μου συνέβαινε, θα ήθελα να δω τι αντίδραση θα είχα. Εφόσον δε μου συνέβη δε ξέρω ποια θα ήταν η αντίδρασή μου. Πιστεύω πως θα είχα αρνητική αντίδραση. Δε μου έτυχε κάτι τέτοιο, δεν τους άρεσα μάλλον, δεν τους έκανα κέφι. Εγώ πέρασα στο ντούκου, αυτό λέει πολλά», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την υγεία του).

Η απάντηση του Μπιμπίλα για τα σχόλια που δέχθηκε για τις δηλώσεις σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση

Γι' αυτό, λοιπόν, τον πλησίασαν από την εκπομπή εκ νέου την Τρίτη 14/3 με τον ίδιο να λέει: «Είπα ότι αν μου είχε συμβεί θα ήθελα να δω πώς θα είχα αντιδράσει. Πιστεύω ότι θα είχα αντιδράσει, είπα, αρνητικά, αλλά όμως επειδή δεν μου συνέβη ποτέ, είμαι πολύ ευτυχής γι' αυτό. Πέρασα λίγο στο αδιάφορο, ας πούμε, δεν μου είπε ποτέ κανείς τίποτα που να καταλάβω ότι μου κάνει μία παρενόχληση. Ποτέ. Αυτό, όμως, δεν έχει συμβεί μόνο σε μένα. Και σε πάρα πολλούς άλλους ανθρώπους έχει συμβεί, αλλά έχει συμβεί και το αντίθετο. Ξέρω πάρα πολύ καλούς μου φίλους που τους έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα».

Ενώ όσον αφορά τα σχόλια που δέχθηκε και από την Λένα Δροσάκη, δήλωσε: «Κοιτάξτε, επειδή έχει γίνει πολύ γραφικό όλο αυτό με τα σχόλια των σχολίων, αδιαφορώ πλήρως. Ούτε διαβάζω τα σχόλια. Καμιά φορά όταν πρόκειται για πολιτικά, απαντώ σε αυτούς τους κακεντρεχείς, αλλά με αφήνουν αδιάφορο, ειδικά γι' αυτό το θέμα. Θα κάτσω να σχολιάζω ενώ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα γίνονται τόσο σημαντικά θέματα;

Εμένα επειδή φαινόμουν σαν παιδάκι καλοκάγαθο, ούτε με πλησίασε ποτέ άνθρωπος ώστε να το καταλάβω, γιατί δεν ήμουν και τόσο χάπατο ώστε να μου την πέσει κάποιος και να μην το καταλάβω».

Η τοποθέτησης της Λένας Δροσάκη είναι η εξής: