«Κοιτάμε το ταμείο...» - Η αινιγματική απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για το τηλεοπτικό της μέλλον στο ΣΚΑΙ

«Εννοείται ότι παρακολουθώ τα νούμερα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κοιτάμε το ταμείο...» - Η αινιγματική απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για το τηλεοπτικό της μέλλον στο ΣΚΑΙ

Η Μαρία Μπακοδήμου εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Δευτέρα 13/3, και η ίδια ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ του καναλιού για την εκπομπή της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Γειά σου, και για το μέλλον της στην τηλεόραση γενικότερα (δείτε εδώ το ξέσπασμά της για ότι συνέβη με τους Αταίριαστους).

Πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές μέχρι τώρα ώστε η συγκεκριμένη εκπομπή να έχει αυτή τη μορφή, πράγμα που είναι λογικό, διότι σε κάθε νέο εγχείρημα υπάρχουν "πειραματισμοί" μέχρι να δει κανείς τι "δουλεύει" και τι αρέσει στο κοινό. Για όλα αυτά, λοιπόν, μίλησε η παρουσιάστρια, εξηγώντας εάν αγχώνεται για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για το τι θα συμβεί από το καλοκαίρι και μετά.

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που απέδωσαν τα νούμερα. Εννοείται ότι παρακολουθώ τα νούμερα, κάνουμε μια δουλειά και κοιτάμε το ταμείο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν αγχώνομαι ακόμα για το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι, υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα για να αγχωθώ, προσπαθώ να μην αγχώνομαι και γι' αυτά. Το καλοκαιράκι να έρθει, να περάσουμε ωραία να κάνουμε και τα μπάνια μας και βλέπουμε».

Τι συνέβη με τον Γιώργο Μαυρίδη και την συνεργασία που "ναυάγησε"

Πολλά ήταν τα ονόματα που δέχτηκαν πρόταση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου με τίτλο "Γειά σου" στον ΣΚΑΙ, με σκοπό να ενταχθούν στο πάνελ της και να βοηθήσουν έτσι ώστε να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, που κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Το αρχικό πλάνο, να κάνουν δηλαδή μια εντελώς διαφορετική εκπομπή με χαλαρή θεματολογία, ενάντιας σε όλα τα άσχημα γεγονότα των τελευταίων χρόνων δεν πέτυχε με αποτέλεσμα να κάνουν τεράστιες αλλαγές σε πρόσωπα και θέματα.

Ήδη έχουν αποχωρήσει αρκετά άτομα μπροστά από τις κάμερες, ενώ από την έναρξη τώρα της εκπομπής μετά τα Χριστούγεννα, θα δούμε νέα πρόσωπα να εντάσσονται στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου...

Ένα από τα πρόσωπα που είχε δεχτεί πρόταση ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης. Ένας άνθρωπος της τηλεόρασης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και γνωρίζει από τηλεόραση καθώς έχει παρουσιάσει εκπομπές και έχει συμμετάσχει σε ριάλιτι.

Παρόλα αυτά όμως ενώ υπήρξαν αρκετές συζητήσεις τελικά η συνεργασία αυτή δεν θα γίνει και έτσι δεν θα τον δούμε στο πάνελ της εκπομπής "Γειά σου" το Σάββατο 7 Ιανουαρίου που θα επιστρέψει στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι λόγοι ήταν οικονομικοί, αφού η παραγωγή δεν μπόρεσε να καλύψει τις ανάγκες του παρουσιαστή (δείτε ποια άλλη τηλεπερσόνα δέχτηκε πρόταση και το αποκάλυψε).

Από την άλλη ωστόσο έδωσαν τα χέρια με την Νάνσυ Παραδεισανού που πέρασε με επιτυχία το δοκιμαστικό. Στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου επίσης θα βρίσκεται ο Ισίδωρος Φίκαρης και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.