«Έχει γίνει ένας χαλασμός και θα πούμε για μία...» - Ξέσπασε στον αέρα του OPEN η Μαρία Μπακοδήμου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει γίνει ένας χαλασμός και θα πούμε για μία...» - Ξέσπασε στον αέρα του OPEN η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία από τις παρουσιάστριες η οποία απασχολεί πολύ τα μέσα, καθώς φέτος βγήκε στο "γυαλί" μόνη της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, και μέχρι τώρα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα ώστε να βρεθεί μία ισορροπία στην ομάδα, αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, λοιπόν, η κάμερα του Open Weekend την "πέτυχε" και η ίδια απάντησε μπροστά σε αυτή για το τηλεοπτικό της μέλλον (δείτε εδώ πώς την "έφαγε" η Σκορδά), αλλά και για όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη και τις αντιδράσεις για ορισμένους δημοσιογράφους.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

«Γενικά, πέρα από τα νούμερα, όλο το concept μας είναι καλύτερο και το χαιρόμαστε περισσότερο», είπε αρχικά η ίδια και συμπλήρωσε για το ενημερωτικό κομμάτι που υπήρξε στην εκπομπή λόγω της επικαιρότητας: «Δεν γινόταν. Ήταν τόσο σοκαριστικό, που είτε δεν θα κάναμε εκπομπή είτε θα ασχολιόμασταν μόνο με αυτό. Λογικό.»

«Όλοι κάναμε την προσπάθειά μας κι ο καθένας τοποθετήθηκε έτσι όπως το ένιωθε. Αυτό που συνέβη είναι πολύ βαρύ για να κάτσουμε να συζητάμε πως μου φάνηκε εμένα η τοποθέτηση του καθένα. Ο καθένας είπε αυτό που ένιωσε», σχολίασε μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τις τοποθετήσεις του Αντώνη Κανάκη και του Νίκου Μουτσινά για τους δημοσιογράφους.

«Έχει γίνει ένας χαλασμός και θα πούμε για μία εκπομπή πριν; Δεν μπορώ να σας πω. Ό,τι λέω, το λέω στην εκπομπή. Το τι λέει κάποιος που είπε σε άλλον και κάποιος απάντησε, είναι δική τους δουλειά. Βρείτε τους και ρωτήστε τους», κατέληξε για όσα είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή της στους Αταίριαστους.

Τι απάντησε για τα μηνύματα που δέχθηκε εκείνη για την εκπομπή της

Η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε και σήμερα, Κυριακή 5/3, στον αέρα του ΣΚΑΙ με την εκπομπή της, Γειά σου, και παρόλο που ξεκίνησε να επανέρχεται στην κανονική ροή του προγράμματος, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στις εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του σταθμάρχη).

Κάποια στιγμή, όμως, ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει στους τηλεθεατές που την παρακολουθούν, γιατί επικεντρώνεται κυρίως σε αυτό το θέμα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έλαβε πολλά μηνύματα από το κοινό γι' αυτόν τον λόγο.

«Είχα πάρα πολλά μηνύματα σήμερα από ανθρώπους που έλεγαν ότι “θα θέλαμε να δούμε και κάτι άλλο, όλοι μιλάτε γι’ αυτό, το ακούμε κι εμείς και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, αλλά παρουσιάστε και κάτι άλλο, να πάει το μυαλό μας αλλού”. Θα το κάνουμε, θα έχουμε και άλλη θεματολογία σήμερα, πραγματικά να ακούσουμε και το δικό σας αίτημα, για όλους μας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αλλά επειδή υπάρχουν μερικά στοιχεία ακόμη, γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια οι ιστορίες των ανθρώπων που χάθηκαν και είναι πολύ συγκινητικό. Βλέπεις ανθρώπους που είχαν μπροστά τους ζωή, ένα σχέδιο… Και όλο αυτό μας κάνει να εκτιμάμε αυτό που έχουμε, τη ζωή τη δική μας και των δικών μας».