Ράνια Θρασκια: «Έχω παρατήσει το αυτοκίνητο στον παράδρομο της Κηφισίας για να...»

Όσα έκανε πριν παρατήσει την τηελόραση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ράνια Θρασκια: «Έχω παρατήσει το αυτοκίνητο στον παράδρομο της Κηφισίας για να...»

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η Ράνια Θρασκιά την Τρίτη 14/3 στην εκπομπή Πάμε Δανάη με τη γνωστή κυρία της τηλεόρασης να μιλάει αναλυτικά για τα χρόνια, που εργαζόταν και έκανε καριέρα στον πολύ λαμπερό χώρο της τηλεόρασης.

Η ίδια έχει να θυμάται ιστορίες, που χάρισαν πολύ γέλιο στο κοινό από όλα τα βήματα, που έκανε, καθώς έχει παρουσιάσει τόσο δελτία ειδήσεων, ενώ στη συνέχεια όλοι θυμούνται τα χρόνια, που ήταν στον Όμορφο κόσμο στο πρωί.

Η Ράνια Θρασκιά σήμερα έχει κάνει στροφή στην καριέρα της, ωστόσο αποκάλυψε, πως ακόμα δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις, μη διστάζοντας να αποκαλύψει και το κανάλι, με το οποίο είχε μιλήσει (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πανέμορφο σπίτι της).

Οι δηλώσεις της Ράνιας Θρασκιά για την πορεία στην τηλεόραση

«Η τηλεόραση είχε τα πάντα, γέλια, ικανοποίηση, απογοήτευση, φόβο και αγωνία κάθε Σεπτέμβριο. Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη, δεν είχα κάποια δεδομένα στο χώρο, να σηκώσω ένα τηλέφωνο ή μια δυνατή πλάτη. Είχα μεγάλο άγχος στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Την πρώτη χρονιά στα δελτία ήμουν ταυτόχρονα και στο Καλημέρα Ελλάδα κι έπρεπε να πηγαίνω Σύνταγμα – Μαρούσι.

Είχε τύχει να παρατήσω το αυτοκίνητο στον παράδρομο της Κηφισίας, να ανέβω να πω δελτίο και να κατέβω να το πάρω. Έχω φτάσει πρωί και επειδή από κάτω είχε μπουζούκια και ήταν ακόμη ανοικτά, δεν έβρισκα πάρκινγκ. Στον Όμορφο Κόσμο πήγα γιατί θα είχα ρεπό τα σαββατοκύριακα. Στην ενημέρωση δεν είχα ρεπό, δεν είχα σαββατοκύριακα, δεν είχα καλοκαίρια. Η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν “δεν θα δουλεύω δηλαδή σαββατοκύριακο;”, έτσι πήρα την απόφαση.

Το Κοιτάω Μπροστά ήταν μεγάλο τόλμημα για μένα, να φύγω από μια τόσο επιτυχημένη εκπομπή και ένα τόσο επιτυχημένο κανάλι. Το Elatte στον ΑΝΤ1 ήταν δύσκολο γιατί συνδύαζε δύο ώρες ενημέρωση και δύο ψυχαγωγία. Υπήρχε ένα συμβόλαιο που με κρατούσε δεσμευμένη. Υποτίθεται πως θα πηγαίναμε σαββατοκύριακο, αλλά δεν έγινε λόγω μπάτζετ. Τελικά, κάθε εμπόδιο για καλό. Με τον ΑΝΤ1 φέτος συζήτησα για την εκπομπή του σαββατοκύριακου, αλλά όχι τώρα. Στην αρχή της σεζόν», είπε η Ράνια Θρασκιά.

Με τι ασχολείται σήμερα η Ράνια Θρασκιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot. βρέθηκε η Ράνια Θρασκιά, προκειμένου να συζητήσει με την Νάντια Μπουλέ για το θέμα της μητρότητας. Γνωρίσαμε τη Ράνια Θρασκιά στο ρόλο της ως παρουσιάστρια. Ωστόσο, η μεγάλη τη αγάπη υπήρξε ανέκαθεν η ψυχολογία.

Πήρε τον μεταπτυχιακό της τίτλο στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» από το Πανεπιστήμιο East London. Ένα επίτευγμα για το οποίο νιώθει περήφανη αφού δεν ήταν εύκολο να ξενυχτάει διαβάζοντας μέχρι το πρωί, ως μητέρα δυο παιδιών. Αξιοποιώντας τις σπουδές τις εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Στο μεταξύ, η Ράνια Θρασκιά προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτηση που έκανε πριν μερικές μέρες.