«Είσαι πολύ όμορφη, είναι και οι μέρες νηστίσιμες» - Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά με τον καλεσμένο της

Η ατάκα που την έφερε σε δύσκολη θέση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είσαι πολύ όμορφη, είναι και οι μέρες νηστίσιμες» - Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά με τον καλεσμένο της

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 15/3 ένας ηθοποιός και πρώην παίκτης του πρώτου Survivor στην Ελλάδα ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τα νέα επαγγελματικά σχέδια του.

Μάλιστα, κατά την είσοδό του στο πλατό, ο ίδιος έσπευσε να... κάνει τον σταυρό και να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του προς την Φαίη Σκορδά, λέγοντάς την έτσι μια ατάκα που την έφερε όμως σε αμηχανία.

"Σκάλωσε" η Φαίη Σκορδά με την ατάκα καλεσμένου της

«Γιατί σταυροκοπήθηκες που με είδες;» ρώτησε η όμορφη παρουσιάστρια με εκείνον να απαντά: «Γιατί είσαι πολύ όμορφη και είναι και οι μέρες νηστίσιμες». Η παρουσιάστρια τον κοίταξε κάπως περίεργα και προτίμησε να προσπεράσει το σχόλιο του, αποκαλύπτοντας πως έχει πει στους συνεργάτες της πως ο ηθοποιός επιθυμεί να έρχεται στο πλατό.

Ο λόγος για τον Ηλία Βαλάση (δείτε εδώ την ερώτηση που του έκαναν και αποχώρησε άρον άρον από τις κάμερες).

Εντωμεταξύ ο Ηλίας Βαλάσης αποκάλυψε πως περιμένουν με την γυναίκα του το τρίτο τους παιδί!

Την Παρασκευή 10/2, ανακοινώθηκαν μερικά ακόμη ευχάριστα νέα στον αέρα του OPEN και της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, καθώς ο καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα, εκεί που μιλούσε για τα δύο παιδιά που έχει ήδη, αποκάλυψε πως χθες η σύζυγός του του έδειξε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης που έκανε, με εκείνον να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για τον Ηλία Βαλάση που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor στο παρελθόν, ο οποίος εξομολογήθηκε: «Τα υπέροχα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών. Στο μυαλό μου έλεγα πάντα “μη το κάνεις αυτό, μη το κάνεις αυτό” γιατί έλεγα ότι θα συμβούν τα ίδια και στα παιδιά μου. Μόνο που αυτό δεν ισχύει, είναι τελείως βλακεία, είναι μια κουταμάρα που σου επιβάλει η κοινωνία περισσότερο».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε με χαμόγελο: «Ευτυχώς που βρέθηκε αυτή η άγια γυναίκα που με αντέχει και κάναμε αυτή τη φοβερή οικογένεια και πάμε και για τρίτο, πρώτα ο Θεός. Χθες μου ήρθε με ένα τεστ και μου λέει “κοίτα” και λέω “Παναγία μου”. Προσπαθούσαμε πολύ καιρό, οπότε ο Θεός μάς το χάρισε».