«Είμαστε ανώμαλο ζευγάρι! Του αρέσει να...» - Η αποκάλυψη της Βρισηίδας για την προσωπική τη ζωή με τον Μαρτίκα

«Μου λέει "τσίριξε μου λίγο, τίποτα δεν κάνεις"»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαστε ανώμαλο ζευγάρι! Του αρέσει να...» - Η αποκάλυψη της Βρισηίδας για την προσωπική τη ζωή με τον Μαρτίκα

Για ακόμη μια φορά η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας, με σκοπό να σχολιάσει όσα σημειώθηκαν στο Survivor All Star αυτή την εβδομάδα. Οι Μαχητές έχασαν τις τρεις ασυλίες, ενώ αύριο 16/3 ένας παίκτης θα αποχωρήσει - δείτε ποιος.

Το μοντέλο σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να προστατεύσει τον σύντροφό της, απέναντι σε όσα τον κατηγορούν οι συμπαίκτες του και οι αντίπαλοι του στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, αφού γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Άγιου Δομίνικου.

Μάλιστα, άκουσε με προσοχή το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον Τάκη Καταγκούνια και τον Σπύρο, παρουσία του Γιώργου Λιανού.

Οι αποκαλύψεις της Βρισηίδας για την προσωπική της ζωή με τον Σπύρο Μαρτίκα

Όπως αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου, στην προσωπική του ζώη ο Σπύρος είναι πολύ γλυκός και παιχνιδιάρης, όχι γκρινιάρης και αδίστακτος όπως τον αποκαλούν στο twitter εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο Survivor.

«Είναι πολύ ήσυχος! Πραγματικά καμία σχέση. Κάνει και πίσω! Κάνω εγώ πίσω κάνει και αυτός πίσω σε έναν τσακωμό. Μου λένε πως τον αντέχει... πραγματικά είναι πολύ ήσυχος και πιο παιδί από εμένα. Πολλές φορές του λέω σταμάτα παιδιαρίζεις και σοβαρέψου να κάνουμε σοβαρή κουβέντα. Δηλαδή πραγματικά είναι πολύ πιο παιχνιδιάρης. Για αυτό σας λέω δεν θα ασχοληθώ με το παιχνίδι», αποκάλυψε αρχικά για τον σύντροφό της.

Ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Εγώ έτσι είμαι αλλά δεν είμαι νευρική. Δηλαδή μου λέει τσίριξε μου λίγο πια, τίποτα δεν κάνεις. Λέω γιατί να τσιρίξω παιδάκι μου; Ε λέει, ε κάτι να σε τσιγκλήσω και με τσιγκλάει για να τσιρίξω γιατί του αρέσει. Γελάει, χαίρεται. Τι να κάνουμε είμαστε ανώμαλο ζευγάρι».