Survivor All Star: Επεισόδιο ανάμεσα σε Τάκη και Σπύρο! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Επεισόδιο ανάμεσα σε Τάκη και Σπύρο! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας είναι οι δυο μεγαλύτεροι ηλικιακά παίκτες στο Survivor All Star και ανάμεσα τους υπάρχει μια κόντρα σχετικά με το ποιος είναι πιο γρήγορος αγωνιστικά. Πολλές φορές μάλιστα, ο δεύτερος έχει χαρακτηρίσει ως "πελάτη" του τον πρώτο, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Τι κι αν και οι δυο έχουν φέρει πόντους για την ομάδα τους, μεταξύ τους έχουν την μεγαλύτερη κόντρα και θέλουν επιτέλους να δουν ποιος τελικά είναι πιο γρήγορος από τους δυο.

Η ανακοίνωση του Λιανού για Καραγκούνια - Μαρτίκα στο Survivor All Star

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει πως μπορούν να κάνουν ένα run για να δουν ποιος είναι πιο γρήγορος, ώστε να σταματήσει η κόντρα τους. Το ματσάρισμα αυτό θα γίνει και νικητής θα βγει ο... Σπύρος Μαρτίκας!

Δείτε επίσης εδώ ποιος αποχωρεί αύριο 16/3 από το παιχνίδι!

Τι θα δούμε απόψε 15/3

Συγκλονιστική εβδομάδα για τους Μαχητές. Τρεις αγώνες ασυλίας, τρεις ήττες, πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση (δείτε τους εδώ). Οι μεταξύ τους σχέσεις κατεστραμμένες. Πως να κερδίσεις αγώνα με τέτοια ψυχολογία; Σήμερα, ωστόσο, ξημερώνει μια καινούργια ήμερα, μια ημέρα πολύ σημαντική για όλους τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού: Αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία.

Είναι το μόνο έπαθλο για το οποίο κλαίνε και «πεθαίνουν» να το κερδίσουν. Έρχονται πιο κοντά στους αγαπημένους τους ανθρώπους, που έχουν αφήσει πίσω στην Ελλάδα. Ποιος θα το κερδίσει; Ξέρουμε ήδη (δείτε την ομάδα εδώ). Να υπενθυμίσουμε, επίσης, πως σήμερα το Survivor All Star θα προβληθεί σε νέα ώρα.

Όπως θα ακούσετε και στο trailer παρακάτω, λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ (δείτε εδώ την ανακοίνωσή της) το ριάλιτι του ΣΚΑΙ θα ξεκινήσει στις 19:50.