«Δεν αντέχω να με βλέπω!» - Πρωτοφανή αποκάλυψη από τον Θάνο Αλεξανδρή στον αέρα του Alpha

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν αντέχω να με βλέπω!» - Πρωτοφανή αποκάλυψη από τον Θάνο Αλεξανδρή στον αέρα του Alpha

Το πρωί της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος ο Θάνος Αλεξανδρής. Ο γνωστός συγγραφέας του βιβλίου "Αυτή η νύχτα μένει", που σχετίζεται με την ομώνυμη δραματική σειρά του ALPHA, μίλησε για την εμπειρία του στον χώρο της υποκριτικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Θάνος Αλεξανδρής έχει εισβάλλει στην σειρά του ALPHA στα τελευταία επεισόδια (δείτε εδώ τις αποψινές 15/3 εξελίξεις) και θέλησε να σχολιάσει την εμπιερία του από αυτή του, την κίνηση αλλά και την συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τα σχόλια του Θάνου Αλεξανδρή για την σειρά "Αυτή η νύχτα μένει"

«Ήταν εκπληκτικός. Ανατριχιάσαμε όλοι. Η φωνή είναι του Άκη Δείξιμου. Η νεολαία ήταν πιο ανοιχτή τότε, ο Ντίνος θα έχει τρομερή εξέλιξη. Θα γίνουν συνταρακτικά πράγματα. Ήμαστε στην πιο καλή φάση του σίριαλ», είπε χαρακτηριστικά.

«Τη λέξη “σκυλάδικο” τη βρίσκω πολύ εύηχη. Δεν υπάρχουν σήμερα σκυλάδικα δυστυχώς», πρόσθεσε.

Ο Θάνος Αλεξανδρής μίλησε και για τη φιλία το με τη Μαλβίνα Κάραλη. «Η Μαλβίνα έκανε επανάσταση. 16 χρονών μια μαθήτρια έγκυος ήταν επανάσταση τότε. Ανέβαινε στην ταράτσα του Πολυτεχνείου και φώναζε “δεν θα περάσει ο φασισμός”. Μάλωνε με αστυνομικούς. Πριν γίνει μεγάλη σταρ ήθελε να έρθει στο μπαλέτο. Το μετάνιωσα μετά που δεν την άφησα. Θα έκανα έναν ρόλο ειδικά για εκείνη στη σειρά. Θα της πήγαινε αυτός το Γιώργου Τσορτέκη στο γυναικείο».

Για το αν θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στη σειρά: «Τα δύο επεισόδια είναι υπέραρκετά. Δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου».

Αναφορικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Είναι από τα πιο γλυκά πλάσματα. Δεν έχει ανάγκη τον δεσμό με τη Βανδή, είναι χρόνια σκηνοθέτης με παραστάσεις φοβερές. Ο κόσμος όταν βλέπει ένα φιλί τρομάζει με την ομορφιά. Από το να βλέπουμε τους πολιτικούς και τους παρουσιαστές να τρελαίνουν τον κόσμο, προτιμών τον Βασίλη να φιλάει τη Δέσποινα».