«Με τον Βασίλη δεν ήταν απλώς έρωτας...» - Η εξομολόγηση του Μάκη Τσέλιου

Όλα όσα είπε στον αέρα του Πρωινό μας!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με τον Βασίλη δεν ήταν απλώς έρωτας...» - Η εξομολόγηση του Μάκη Τσέλιου

Το πρωί της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Μάκης Τσέλιος. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ για την προσψπική του ζωή, τον Μπίλι Μπο, αλλά και την αγάπη που έχει στην μόδα και τον οίκο μόδας που έχει.

Επιπλέον, ο Μάκης Τσέλιος, που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ένα πρόβλημα υγείας που είχε (δείτε εδώ τι) αναφέρθηκε και στην επιλογή του να αρχίζει να κάνει σχέδια σχετικά με την απομάκρυνση του από τον χώρο και να ακολουθήσει τα βήματα της συνταξιοδότητσης.

Τα σχόλια του Μάκη Τσέλιου για τον Μπίλι Μπό

«Ένας δημιουργός δεν σταματάει ποτέ. Απλά τώρα μου επιτρέπεται να κάνω λιγότερα πράγματα. Ελπίζω ότι η Ελισάβετ (Μουτάφη) θα αναλάβει τον οίκο και όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε μια μεγάλη κολεξιόν. Όταν ξεκίνησα τη μόδα γνώριζα και από οικονομικά και αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό», είπε αρχικά ο Μάκης Τσέλιος.

Ο Μάκης Τσέλιος είπε στη συνέχεια: «Έχασα πάρα πολλά χρήματα με την αρρώστια του Βασίλη. Τη στιγμή που ήταν να ανοίξουμε το μαγαζί στη Νέα Υόρκη, ο Βασίλης αρρώστησε με AIDS και αυτό με διέλυσε. Το AIDS κατέστρεψε τον Βασίλη κι εγώ έδωσα έναν άνισο αγώνα. Άλλοι άνθρωποι “έφευγαν” μέσα σε 15 μέρες, εγώ τον κράτησα εννέα μήνες μήπως βρεθεί το φάρμακο».

Κλείνοντας, ο Μάκης Τσέλιος ανέφερε: «Ο γιατρός στο Παρίσι ανακοίνωσε σε μένα την ασθένεια του Βασίλη και μου ήταν πολύ δύσκολο να του το μεταφέρω. Θέλω να τον θυμάμαι ωραίο και με την όρεξη που είχε για ζωή. Με τον Βασίλη δεν ήταν απλός έρωτας, ήμουν ο μέντοράς του».

Οι δηλώσεις του Μάκη Τσέλιου για την κατάθλιψη

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, έδωσε, το πρωί της Παρασκευής 18/2/2022, μια αποκλειστική συνέντευξη ο Μάκης Τσέλιος, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε το υπέρογκο χρηματικό ποσό που προσέφερε στην Κάτια Ζυγούλη για να την φωτογραφήσει με τις δημιουργίες του. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον Billy Bo, ο οποίος έπασχε από AIDS και με τις σταρ του σινεμά, αλλά και για τον ρατσισμό και την κατάθλιψη.

«Αντιμετώπισα ρατσισμό σε μεγάλο βαθμό. Δεν με καλούσαν σπίτι τους, δεν με χαιρετούσαν, φοβόντουσαν να αγοράσουν τα ρούχα μου μήπως κολλήσουν», εξομολογήθηκε ο Μάκης Τσέλιος και συνέχισε:

«Πριν αρρωστήσει ο Βασίλης είχα κατάθλιψη. Έχασα 19 κιλά και όλοι έλεγαν ότι είμαι κι εγώ άρρωστος επειδή είχα αδυνατίσει. Αλλά ήταν από κατάθλιψη».