Επιστρέφει στην τηλεόραση - Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ ο Μάρκος Σεφερλής

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει στην τηλεόραση - Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ ο Μάρκος Σεφερλής

Στο δυναμικό του ΣΚΑΙ ανήκει πλέον ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και να αφήσει πίσω του το τηλεπαιχνίδι 5x5 αλλά και το Family Game. Ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε την ένταξη του Μάρκου Σεφερλή την ίδια μέρα που ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό το τέλος του στον χώρο της τηλεόρασης -δείτε εδώ.

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις», αναγράφει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Τι εκπομπή θα κάνει ο Μάρκος Σεφερλής στον ΣΚΑΙ

Μάλιστα, η εκπομπή Breakfast @Star αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 15/3 ότι ο Μάρκος Σεφερλής φέρεται ότι θα κάνει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι που είχε κάνει στο παρελθόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Έτσι, αναζητείται και ο σεφ που θα καθίσει στην καρέκλα του Έκτορα Μποτρίνι που ήταν στα επεισόδια με τον Γρηγόρη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

«Θα τα πω όλα όταν έρθει η στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Προσπαθώ πάντα να κάνω ωραία πράγματα που να αγαπιούνται από τον κόσμο. Μέχρι εδώ όμως, όταν είναι να πω περισσότερα θα πω» αρκέστηκε να πει ο Μάρκος Σεφερλής,

Αμέσως μετά, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μια πληροφορία που της ήρθε την ώρα που η εκπομπή της ήταν στον “αέρα”. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η απόφαση του Μάρκου Σεφερλή να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, ήρθε όταν τα διοικητικά στελέχη του σταθμού ακύρωσαν δυο ραντεβού που είχαν μαζί του -δείτε εδώ ποια εκπομπή θα πάρει την θέση του 5Χ5.