«Με έχουν ερωτευτεί γυναίκες και με έχουν...» - Η Σαμπρίνα "έσπασε" τη σιωπή της για την προσωπική της ζωή

Ποιο είναι το πραγματικό της όνομα και η καταγωγή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με έχουν ερωτευτεί γυναίκες και με έχουν...» - Η Σαμπρίνα

Στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 15/3 η αγαπημένη τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η οποία δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, επομένως σε αυτή αποφάσισε να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Ανέφερε, λοιπόν, ποιο είναι το πραγματικό της όνομα, εξήγησε πως είναι η καθημερινότητά της, ενώ προχώρησε σε δηλώσεις και για την ερωτική της ζωή, τονίζοντας πως υπάρχουν και γυναίκες που έχουν προσπαθήσει να την "αποκτήσουν" και να την διεκδικήσουν (δείτε εδώ την εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε).

Άκρως αποκαλυπτική η Σαμπρίνα για την προσωπική της ζωή

«Αλεξάνδρα Σαμπρίνα Τσερκάνου» είναι το όνομά της και γεννήθηκε στη Ζιμπάμπουε.

«Μου έχει τύχει σύντροφός μου να με παρακολουθεί, είναι πολύ άσχημο, είχε κλειστεί στο πατάρι του σπιτιού μου κι εγώ νόμιζα ότι λείπει. Έχει σηκώσει χέρι πάνω μου σχέση μου κι εγώ, είναι πολύ κακό. Με έχουν ερωτευτεί γυναίκες και με έχουν διεκδικήσει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον χαρακτηρισμό «Μπάρμπι του ελληνικού τραγουδιού» λέγοντας ότι «φταίει η μπούκλα και το ξανθό μαλλί, αλλά κανονικά είμαι μπάρμπας στη ζωή»

«Τον αγαπώ πάρα πολύ τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο. Ήταν μια περίοδος ιδανική, ένιωθα πολύ όμορφα», δήλωσε έπειτα για τη σχέση της με τον τραγουδιστή και κατέληξε: «Άργησα πολύ να οδηγήσω. Με τα λεφτά που έχω δώσει στα ταξί θα είχα δύο δικά μου».

Αυτός είναι ο κούκλος γιος της

Η Σαμπρίνα και ο Παναγιώτης Λιαδέλης έζησαν έναν έντονο έρωτα, του οποίου καρπός είναι ο γιος τους, για τον οποίο και αφού χώρισαν αποφάσισαν να κρατήσουν πολιτισμένες σχέσεις, με σκοπό να μεγαλώσει όσο πιο όμορφα γίνεται.

Όσο το αγόρι ζούσε με την τραγουδίστρια είχαν μια πολύ ωραία σχέση για μητέρα και γιο. Στη συνέχεια, όμως εκείνος αποφάσισε να ζήσει με τον πατέρα του και η Σαμπρίνα, όπως ήταν φυσικό, στήριξε την απόφαση του παιδιού της.

Σήμερα έχει μεγαλώσει, είναι 18 χρονών και είναι ένας κούκλος με πολύ γυμνασμένο κορμί και κοιλιακούς φέτες. Παρ΄ όλο που ασχολείται τόσο έντονα με τη γυμναστική, η σχολή στην οποία πέρασε είναι η πληροφορική, της οποίας θα είναι πρωτοετής φοιτητής από τον Σεπτέμβρη.

Γιος Σαμπρίνας