«Αν είχα αργήσει 2 λεπτά, θα είχα πεθάνει! Τα τραύματα...» - Ανατριχιάζει ο Γιάννης Μάρκου για την επίθεση που δέχτηκε

Τι ανέφερε για την πρώην σύντροφό του, Τζούλια Νόβα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν είχα αργήσει 2 λεπτά, θα είχα πεθάνει! Τα τραύματα...» - Ανατριχιάζει ο Γιάννης Μάρκου για την επίθεση που δέχτηκε

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε σήμερα 16/3 ο Γιάννης Μάρκου, ο οποίος φυσικά αναφέρθηκε στη επίθεση που δέχτηκε πριν μερικούς μήνες, όπου παραλίγο να του κόστιζε την ζωή.

Να υπενθυμίσουμε πως ο γνωστός επιχειρηματίας δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν 26χρονο που τον μαχαίρωσε 15 φορές μέσα σε 10 δευτερόλεπτα ο οποίος και τελικά προφυλακίστηκε -δείτε εδώ τι είχε δηλώσει ο Γιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος πλέον είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο αντιμετωπίζει ακόμα λίγα προβλήματα. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Τζούλια Νόβα, η οποία τον στήριξε αρκετά στη σοβαρή αυτή περιπέτεια.

Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου για την επίθεση που δέχτηκε πριν μήνες

«Πλέον εκτιμάω πιο πολύ τον υγιή χρόνο που περνάω. Αυτό το συμβάν μου έδωσα την πιο βαθιά σκέψη ότι όταν είσαι καλά και έχεις την υγεία σου, πρέπει να δίνεις αξία σε ό,τι κάνεις» ανέφερε ο Γιάννης Μάρκου για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του αυτή η περιπέτεια.Ήταν νομίζω 16=17 μαχαιριές. Θυμάμαι αμυδρά εκείνες τις στιγμές… Έχω κάποιους πόνους στις κάτω κλειδώσεις. Δεν είναι τόσο έντονοι αλλά με ξεβολεύουν. Ένα τέτοιο ατυχές γεγονός είναι για να σε κάνει πιο καλό και όχι να σε γυρίσει ανάποδα. Εγώ αγαπάω τον κόσμο, τους ανθρώπους.

Δεν προσπάθησα να συναντήσω τον άνθρωπο που μου επιτέθηκε γιατί, όπως σου είπα, το συμβάν είναι αμυδρό στο μυαλό μου, δεν έχω έντονες σκέψεις. Στο νοσοκομείο πήγα σε 7 λεπτά, αν έκανα 9 λεπτά δε θα ζούσα. Το φουλάρι το έδεσαν οι φίλοι μου χαμηλά γιατί δε φαινόταν που ακριβώς ήμουν χτυπημένος. Μέσα στο αυτοκίνητο εγώ είδα ότι ήμουν και πιο πάνω και το έλυσα και το έδεσα πιο πάνω. Ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμος. Τα τραύματα έχουν επουλωθεί. Αυτά που υπάρχουν ακόμα είναι κάποια τραύματα σε νεύρα που θέλουν κάποιο διάστημα να επουλωθούν. Στάθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι δίπλα μου, αισθάνθηκα ότι με αγαπάνε. Ήρθε και η Τζούλια Νόβα, ήρθαν πολλοί άνθρωποι και με υποστήριξαν» είπε αρχικά.

Ακόμη, αποκάλυψε πως και στο παρελθόν είχε βρεθεί πολύ κοντά στον θάνατο μετά από ένα ατύχημα που είχε με μηχανή.

«Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγα να χάσω τη ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν ήμουν 16 ετών που είχα μείνει 7 μέρες σε κώμα μετά από ατύχημα. Το ατύχημα είχε γίνει σε ένα σταυροδρόμι, είχε περάσει ένα αυτοκίνητο το stop χωρίς να σταματήσει. Εκτοξεύτηκα στη μάντρα ενός σπιτιού χωρίς να φοράω κράνος. Είχα χτυπήσει πολύ άσχημα το κεφάλι μου, έμεινα 7 μέρες σε κώμα και πριν επανέλθω, θυμάμαι ότι είχα πει σε ένα τούνελ λευκού χρώματος, με καπνό και είχα μιλήσει με ένα ον. Και έκανα παράκληση σε αυτό το ον, η ζωή μου να είναι όπως είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάρκου.