Εκτός Κοινωνία ώρα Mega η Ανθή Βούλγαρη - Η ανακοίνωση του Χασαπόπουλου για την υγεία της

«Δεν θα είναι μαζί μας γιατί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Κοινωνία ώρα Mega η Ανθή Βούλγαρη - Η ανακοίνωση του Χασαπόπουλου για την υγεία της

Μοναχική ήταν η έναρξη της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Η Ανθή Βούλγαρη δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA.

Την ανακοίνωση σχετικά έκανε ο παρουσιαστής. Η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια δεν ένιωσε καλά στην υγεία της με αποτέλεσμα να μείνει στο σπίτι.

Η ανακοίνωση του Χασαπόπουλου για την Βούλγαρη

«Όπως βλέπετε, σήμερα είμαι μόνος μου διότι η Ανθή είχε μια μικρή αδιαθεσία, λίγο έτσι υψηλό πυρετό, έναν πονοκέφαλο, δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και σήμερα δεν θα είναι μαζί μας. Μαζί θα περάσουμε αυτό το πρωινό», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για την Ανθή Βούλγαρη που τις τελευταίες ημέρες μιλάει σκληρά σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Το πρωί του Σαββάτου 4/3 στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκαν δηλώσεις που έκανε η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή παρουσιάστρια, που πρόσφατα κατέρρευσε στον αέρα του MEGA, (δείτε εδώ τον λόγο) αναφέρθηκε στην προσωπική, αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη έκανε λόγο για την «Κοινωνία ώρα Mega», τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αλλά και το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Σχετικά με την υγεία της: «Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα, έμαθα να ακούω το σώμα και την ψυχή μου. Όταν το σώμα και η ψυχή μου λένε “όχι” πρέπει να σταματάω. Φοβήθηκα αφότου έκανα το χειρουργείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο βαρύ χειρουργείο ήταν».