«Πώς θα φτάσει αυτό ως τον Ιούλιο; Δεν βγαίνει ριάλιτι» - Η Μπέτυ Μαγγίρα "κατακεραύνωσε" το Survivor all star

«Κι εμείς 3 ώρες πρόγραμμα κάτι πρέπει να δούμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πώς θα φτάσει αυτό ως τον Ιούλιο; Δεν βγαίνει ριάλιτι» - Η Μπέτυ Μαγγίρα

Για ακόμη μια φορά, οι εξελίξεις του Survivor all star (δείτε εδώ το αποψινό τρέιλερ) σχολιάστηκαν εκτενώς από την Μπέτυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της μέσα από την σημερινή 16/3 της εκπομπή.

Μάλιστα, με αφορμή τη νέα κλίκα ανάμεσα σε Μελίνα Μεταξά και Γιώργο Ασημακόπουλο, τόσο η παρουσιάστρια όσο και η ομάδα της ήταν αρκετά μπερδεμένη με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Τα αιχμηρά σχόλια της Μπέτυς Μαγγίρα και των συνεργατών της για το Survivor all star

«Το κεφάλι μου πήγε να εκραγεί που μετράνε τα ποσοστά. Ο Ασημακόπουλος ξαφνικά με την Μελίνα που είναι κολλητοί; Το μίσος φέρνει αγάπη. Κι εμείς 3 ώρες πρόγραμμα κάτι πρέπει να δούμε. Δεν μπορούμε να ακούμε… ο Τάκης από εδώ και ο Γιώργος από εκεί», σχολίασε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς πήρε τον λόγο αμέσως μετά και πρόσθεσε: «Αυτά τα παιδιά μας μείνανε».

«Μόνο αυτό; Πώς θα φτάσει αυτό ως τον Ιούλιο; Τι θα κάνουμε; Κρεμόμαστε… Όχι τίποτα άλλο, σταματήσανε να μπαίνουν και νέοι παίκτες. Άντε εσύ τώρα βγάλε απ’ αυτό το πράγμα ριάλιτι, δεν βγαίνει», σχολίασε, τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της.

Οι Μπλε αποχαιρετούν τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Τι συμβαίνει

Η 10η εβδομάδα που το Survivor all Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα ολοκληρωθεί με... αναπάντεχα γεγονότα! Όπως σποιλαρε και το trailer, οι τηλεθεατές απόψε θα παρακολουθήσουν έναν ακόμη καυγά της Μελίνας με τον Τάκη Καραγκούνια, πιο άγριο από τους υπολοίπους, βέβαια, που έχουν διαδραματιστεί στο παρελθόν, αφού τα κοσμητικά επίθετα δίνουν και παίρνουν.

Ωστόσο, αυτό που δεν μας έδειξε το trailer αλλά εμείς μάθαμε μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας και το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη είναι πως στο αποψινό επεισόδιο ο Βασάλος θα... αυτοτρολαριστεί και θα «προβάρει» με τους συμπαίκτες του την αποχώρησή του.

Όπως όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές γνωρίζουν, ο Βασάλος αυτή την εβδομάδα είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση μαζί με την Τζο Μαριδάκη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Μελίνα Μεταξά και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Σήμερα, και λίγο πριν ο Λιανός ανακοινώσει το ποιος θα φύγει ο Βασάλος θα μοιράσει τα υπάρχοντά του στους συμπαίκτες του. Τι θα αφήσει στον καθένας του δηλαδή αν αποχωρήσει. Κάνει χιούμορ και τους κάνει να γελάνε, όχι όλους όμως...

Ωστόσο, υπενθυμίζουμε πως το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει από το απόγευμα της Τετάρτης ποιος αποχωρεί από το σημερινό επεισόδιο και σίγουρα δεν είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος (δείτε εδώ ποιος φεύγει).