Survivor All Star trailer 16/3: «Τοξικό και ύπουλο πλάσμα!» - Ο Τάκης πλακώνεται χοντρά με την Μελίνα

«Πήγαινε Τάκη, πήγαινε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 16/3: «Τοξικό και ύπουλο πλάσμα!» - Ο Τάκης πλακώνεται χοντρά με την Μελίνα

Μετά τα όσα ειπώθηκαν στο προχθεσινό συμβούλιο, οι σχέσεις του Τάκη και της Μελίνας Μεταξά βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Ο Τάκης, μια πολύ έντονη προσωπικότητα, θα μονοπωλήσει ξανά το ενδιαφέρον στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, αφού θα προβεί σε ανακοινώσεις και δηλώσεις μπροστά σε όλη την ομάδα.

Ένας άγριος καυγάς με την Μελίνα θα ταράξει την παραλία των Μπλε κι εκείνος θα πάρει την τσάντα του και θα αποχωρήσει από το spot φωνάζοντας πως δεν μπορεί να ζει με «ύπουλα πλάσματα».

Τι κι αν εχθές κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και είδαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους άτομα, δεν φαίνεται να κατάφερε να ηρεμήσει η ψυχή τους και να αποβάλει όλη αυτή την τοξικότητα του νησιού.

Όλοι σε ένταση. Και μετά από αυτούς τους καυγάδες, με τέτοια ψυχολογία θα πρέπει να πάνε να παίξουν αγώνα επάθλου φαγητού αλλά και να βρεθούν στο συμβούλιο για να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει και ποιος θα φεύγει).

Από την άλλη οι Κόκκινοι τώρα είναι καλά, με τρεις ασυλίες κερδισμένες. Για να δούμε, όμως, τι θα γίνει, αν χάσουν κάποια την επόμενη εβδομάδα...

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star