Survivor All Star highlights 14/3: Χάος μετά τον 5ο υποψήφιο! Αποχώρησε ο Κωνσταντινίδης και ενοχλήθηκε μέχρι και ο Λιανός

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 14/3: Χάος μετά τον 5ο υποψήφιο! Αποχώρησε ο Κωνσταντινίδης και ενοχλήθηκε μέχρι και ο Λιανός

Η μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε χθες 14/3 στο Survivor All Star και βγήκε ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο συμβούλιο του νησιού μάλιστα, σημειώθηκε ένα άγριο σκηνικό.

Αναλυτικά τα 14/3 highlights του Survivor All Star

«Έχω παράπονα, θα...» - Τα ''καρφιά'' του Βασάλου αφού βγήκε για 1η φορά στον τάκο

Η (13/3) ήττα των μπλε ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στην καλύβα, μιας και από την κάλπη είδαμε να βγαίνουν 3 αντί για 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει την τιμητική του.

Ο ίδιος μάλιστα είδαμε να συζητάει το αποτέλεσμα αυτό τόσο στην προσωπική του συνέντευξη, όσο λίγο πριν το αγώνισμα ενώπιον και των δύο ομάδων. Πιο αναλυτικά, ο γυμναστής τόνισε, πως δέχεται την κρίση των μπλε, ωστόσο είχε κάποια παράπονα, τα οποία δεν ήθελε να αναφέρει για να μην πέσουν ψυχολογικά λίγο πριν τον αγώνα (δείτε εδώ γιατί αλλάζει αύριο ώρα αλλαγής το παιχνίδι).

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος - «Με συγκίνησε...»

Μάχη κανονική είδαμε να δίνουν μπλε και κόκκινοι, καθώς ήταν πολύ σημαντική η τρίτη ασυλία της εβδομάδας και κυρίως για τους μαχητές, που φαίνεται να έχουν πέσει αγωνιστικά.

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατάφερε ωστόσο, να φέρει νίκη στην ομάδα του και έτσι, όταν ήρθε η ώρα να αφιερώσει κάπου τον πόντο του, πρώτα από όλα αναφέρθηκε στην κόρη του και στη συνέχεια φώναξε το όνομα ''Χάρης'', που ήταν ο θείος του Ηλία Μπόγδανου.

Στη συνέχεια λοιπόν, ο τραγουδιστής φορτίστηκε συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα, καθώς τον συγκίνησε πολύ η κίνηση του συμπαίκτη του...

ΟΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Οι νικητές της ασυλίας

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα λοιπόν, εμείς από το Youweekly.gr είχαμε φροντίσει να σας ενημερώσουμε από νωρίς και για πολλοστή φορά πέσαμε μέσα. Νικητές με σκορ 10/9 είναι και πάλι οι διάσημοι με τους μαχητές να παίρνουν ξανά την κάτω βόλτα...

''Αναμπουμπούλα'' στους μπλε - Ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Τον τελευταίο καιρό βλέπαμε τους μπλε να παίρνουν σιγά σιγά τα πάνω τους, ωστόσο από την Κυριακή 12/3 βλέπουμε να έχουν πάρει ξανά την κάτω βόλτα και να μην κερδίζουν κανέναν αγώνα ασυλίας, βγάζοντας συνεχώς δικούς τους στον τάκο.

Και την Τρίτη 14/3 οι μαχητές έχασαν ξανά την ασυλία και έτσι, όπως σας τα είχαμε πει από το Youweekly.gr, μαζί με τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και το Γιώργο Ασημακόπουλο να βγαίνει ως 5η υποψήφια προς αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά.

«Όπα έχεις πολλή τσίτα φίλε...» - Άγριο σκηνικό μεταξύ Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη

Αφού λοιπόν έγινε γνωστό το όνομα και του νέου παίκτη, που ζητάει τη βοήθεια του κοινού, στη συνέχεια είδαμε να σημειώνεται ένα έντονο σκηνικό μεταξύ Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, με το δεύτερο να θίγεται ενώ παράλληλα είχε νευριάσει με όσα έλεγε ο Τάκης, ζητώντας να αποχωρήσει για λίγο από το συμβούλιο.