«Είναι σφάλμα! Θαμπώνεις την έλευση του γιατί...» - Το σχόλιο όλο νόημα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την μεταγραφή του Σεφερλή στον ΣΚΑΙ

Αναφορικά με το ότι έγινε την ίδια μέρα με την ανακοίνωση του Μουτσινά για το τέλος της εκπομπής του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι σφάλμα! Θαμπώνεις την έλευση του γιατί...» - Το σχόλιο όλο νόημα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την μεταγραφή του Σεφερλή στον ΣΚΑΙ

Χαμό έχει προκαλέσει η ξαφνική μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ) την ίδια μέρα με την ανακοίνωση της απόφασης από τον Νίκο Μουτσινά να μη βρίσκεται τη νέα σεζόν στην τηλεόραση (δείτε εδώ), με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα θέμα που πάνω κάτω συζητήθηκε σε όλες τις εκπομπές.

Ανάμεσα σε αυτές και αυτή της Ελένης Μενεγάκη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το μεσημέρι της Πέμπτης 16/3 να τοποθετείται και να εκφράζει την άποψή του.

Τα σχόλια Ουγγαρέζου - Μενεγάκη για την μεταγραφή του Σεφερλή στον ΣΚΑΙ

«Δε μπορείς να ελέγξεις ότι ανακοινώθηκε στον αέρα (η απόφαση του Μουτσινά). Κι επειδή είχαν έτοιμη την ανακοίνωση του Μάρκου γιατί είχαν κλείσει όντως, έσπευσαν να το κάνουν… Αν με ρωτάς, επικοινωνιακά είναι σφάλμα γιατί θαμπώνεις λίγο την έλευση του Μάρκου Σεφερλή. Όχι δεν τη συγχέεις, αυτά είναι στα πονηρά μυαλά. Θέλω να πω ότι συζητάμε τώρα όλοι για τον Μουτσινά που ανακοίνωσε τι θα γίνει με την εκπομπή του, με την ομάδα του, και χάνεται η χαρά και ο θρίαμβος, όπως χαρακτηριστικά γράφεται στο δελτίο Τύπου, της έλευσης του Μάρκου Σεφερλή. Σαν να είναι η κουμπάρα, πιο ωραία ντυμένη από το φόρεμα της νύφης. Δεν είναι ωραίο, την επισκιάζει», ήταν τα σχόλια του δημοσιογράφου.

Η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά της είπε: «Μπορεί να μίλαγαν μαζί του δύο χρόνια και τώρα να τους προέκυψε. Και οι άνθρωποι να χάρηκαν. Δεν έχετε ξανακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο; Κι εδώ τουλάχιστον δεν μπαίνει στην ίδια ζώνη, στην ίδια ώρα. Έρχεται ένας άνθρωπος στο κανάλι, χαίρονται. Ο Μάρκος είναι. Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι τόσο αθώο το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί αν είναι έτσι όπως το λέτε, είναι και κάρφωμα. Δεν νομίζω όμως. Εγώ. Άλλο πράγμα κάνει ο ένας, άλλο κάνει ο άλλος, δεν μιλάμε για το ίδιο. Δηλαδή εγώ αυτό έχω ακούσει, ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι».