Νίκος Μουτσινάς: «Ήρθε παιδιά!» - Το σχόλιο όλο νόημα για τον Σεφερλή και τον ΣΚΑΙ

«Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνει»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Ήρθε παιδιά!» - Το σχόλιο όλο νόημα για τον Σεφερλή και τον ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» δεν γινόταν, όπως και στην χθεσινή εκπομπή να μην ασχοληθούν ή σχολιάσουν κάτι για το "κάρφωμα" του ΣΚΑΙ με την ανακοίνωση της συνεργασίας με Μάρκο Σεφερλή (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Ο Νίκος Μουτσινάς, την ώρα της Χρυσής Τηλεόρασης άκουσε τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για το θέμα αυτό, η οποία έκανε πλάκα για την αποχώρηση του - δείτε εδώ το απόσπασμα.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τον Μάρκο Σεφερλή και τον ΣΚΑΙ

«Καλώς όρισες Μάρκο! Ήρθε, παιδιά, ο Μάρκος, επιτέλους! Μάρκο, παρακαταθήκη τα παιδιά, είναι στη… διαθήκη μου, είναι δικά σου, όλη η ομάδα για τον Μάρκο. Η Αγγελική έχει δουλέψει και παλαιότερα και τον αγαπάει. Έρχεται!», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε επίσης: «Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνει. Λένε για δύο πράγματα, τηλεπαιχνίδι κι ένα βραδινό. Καλή επιτυχία, καλώς όρισες Μάρκο».

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΙ προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής, μιλώντας στην κάμερα της της εκπομπής “Super Κατερίνα” και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Θα τα πω όλα όταν έρθει η στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Προσπαθώ πάντα να κάνω ωραία πράγματα που να αγαπιούνται από τον κόσμο. Μέχρι εδώ όμως, όταν είναι να πω περισσότερα θα πω» αρκέστηκε να πει ο Μάρκος Σεφερλής,

Αμέσως μετά, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μια πληροφορία που της ήρθε την ώρα που η εκπομπή της ήταν στον “αέρα”. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η απόφαση του Μάρκου Σεφερλή να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, ήρθε όταν τα διοικητικά στελέχη του σταθμού ακύρωσαν δυο ραντεβού που είχαν μαζί του -δείτε εδώ ποια εκπομπή θα πάρει την θέση του 5Χ5.