Μελαχρινή με μεγάλα μάγουλα - Έτσι ήταν η Khloe Kardashian πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Εντελώς διαφορετική!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μελαχρινή με μεγάλα μάγουλα - Έτσι ήταν η Khloe Kardashian πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Μια από τις οικογένειες παγκοσμίως που έχουν συζητηθεί πάρα πολύ είναι οι Kardashians. Είτε για την προσωπική τους ζωή, είτε για τα επαγγελαμτικά τους, οι τηλέπερσόνες της Αμερικανικής showbiz θεωρούνται πρότυπα μόδας και ομορφιάς, αλλά είναι και πρώτα θέματα συζήτησης ακόμη και για την καθημερινή τους ρουτίνα.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα είναι οι πλαστικές που έχουν κάνει όλες οι αδελφές Kardashian, αλλά και οι Jenner. Από την πιο μεγάλη - αν εξαιρέσεις την γιαγιά - ως την πιο μικρή γυναίκα της οικογένειας κάτι έχει πειράξει είτε στο πρόσωπο, είτε στο σώμα της.

Διαβάστε επίσης: «Οι φωτογραφίες είναι ωμές και δείχνουν κυτταρίτιδα» - Σούσουρο ξανά στο διαδίκτυο με τα οπίσθια της Κλόε Καρντάσιαν

Όλοι λένε για την Kim, αλλά και οι άλλες δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκαν στο γραφείο ενός πλαστικού χειρούργου, για "διορθώσεις". Μία από τις αδελφές που έχει κάνει αρκετές πλαστικές είναι η Khloe.

Έτσι ήταν η Khloe Kardashian πριν τις πλαστικές

Στο παρελθόν σε συνέντευξη της η μεγάλη αδελφή από τις Kardashians είναι εξομολογηθεί ότι ένιωθε περίεργα με το σώμα και το πρόσωπο της, καθώς και τα σχόλια που άκουγε από τους γύρω της.

«Είσαι η άσχημη αδελφή, η πιο χοντρή, μοιάζεις με τραβεστί! Μου έλεγαν αυτά τα άσχημα πράγματα τελευταία 5 χρόνια δυο φορές την ημέρα».

Η Κλόι Καρντάσιαν πριν και μετά τις πλαστικές

Η αλλαγή είναι μεγάλη, αλλά και η ίδια είναι εκθαμβωτική.

  • Έχει χάσει αρκετά κιλά κάτι που δείχνει θετικά και στο πρόσωπο
  • πλαστική στη μύτη της για να δείχνει πιο λέπτη (την οποία και έχει παραδεχτεί)
  • πλαστική ή φίλερ υαλουρανικού στο σαγόνι της για να δείχνει πιο μυτερό και πιο καλοσχηματισμένο
  • Έχει προσθέσει υαλουρανικό στα μάγουλα
  • Έχει κάνει φίλερ υαλουρανικού στα χείλη της

Οι ανησυχίες για την υγεία της Khloe Kardashian και το χειρουργείο

Η Khloe Kardashian λίγους μήνες αφότου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, βρέθηκε να κυκλοφορεί με επιδέσμους στο πρόσωπό της και συγκεκριμένα στο μάγουλό της. Πολλοί θα πίστευαν πως πρόκειται για άλλη μία πλαστική επέμβαση που έκανε για να βελτιώσει την εικόνα της, ωστόσο η πραγματικότητα διαφέρει πολύ.

Η ίδια, λοιπόν, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως πρόκειται για ένα χειρουργείο που έκανε πριν από λίγο διάστημα, ώστε να αφαιρέσει έναν όγκο που εντοπίστηκε σε εκείνη την περιοχή, ύστερα από πρόταση των γιατρών της.

Όλα πήγαν καλά, όπως εξήγησε στους φαν της αναλύοντας όλη την ιστορία μέσα από λίγες φωτογραφίες, ενώ τόνισε πως είχε αρχίσει να ανησυχεί πως πρόκειται για καρκίνο του δέρματος, γεγονός που την καταρράκωσε. Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να δείξει πως αρκετά συχνά τα social media δεν είναι η αλήθεια ενός ανθρώπου και μπορεί να κρύβονται πολλά πίσω από μία οθόνη.

Khloe Kardashian