Την κατηγορεί για διακίνηση ναρκωτικών και εκείνη πως κάνει παρέα με τρανς - Αγαπημένο ζευγάρι που χώρισε οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα

Στα "μαχαίρια" για την επιμέλεια του παιδιού τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την κατηγορεί για διακίνηση ναρκωτικών και εκείνη πως κάνει παρέα με τρανς - Αγαπημένο ζευγάρι που χώρισε οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα

Κάποτε ήταν ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι, από τότε όμως που χώρισαν ξεκίνησαν οι κατηγορίες και οι μηνύσεις. Μάλιστα, βρίσκονται στα "μαχαίρια" για την επιμέλεια του γιου τους, γεγονός που τους οδήγησε και στο Αστυνομικό τμήμα.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο Αστυνομικό τμήμα καθώς η ξανθιά καλλονή αρνήθηκε να δώσει το γιο της στον πατέρα του παρόλο που αυτό αναγράφει η προσωρινή διαταγή επιμέλειας. Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν και στο τμήμα άσκησαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Οι κατηγορίες που προσάπτουν ο ένας στον άλλον μετά το χωρισμό

Εκείνος, σύμφωνα με το protothema.gr της έχει ασκήσει μηνύσεις για επτά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ εκείνη για δύο, της ψευδής καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Εκτός του γιου τους, αφορμή για να ξεσπάσει το επεισόδιο ανάμεσα τους, στάθηκε και μια ανάρτηση που έκανε η Αλβίνα Τσαρένκο κατά του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, στο οποίο φαίνεται να διασκεδάζει με τρανς άτομα, αφήνοντας διάφορα να εννοηθούν για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Δείτε επίσης: Μόνο 8 μήνες άντεξαν μαζί - Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε οριστικά και ανακοινώθηκε μέσω εφαρμογής ραντεβού

«Zητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!», θέλησε να απαντήσει ο ποδοσφαιριστής με δική του ανάρτηση στο Instagra, ξεκαθαρίζοντας τι συνέβη.

Το ερχόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα συζητηθεί η τακτική αγωγή για την επιμέλεια του 2 ετών Μέι.