Μόνο 8 μήνες άντεξαν μαζί - Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε οριστικά και ανακοινώθηκε μέσω εφαρμογής ραντεβού

Την ώρα που χώριζαν ο πρώην της έκανε πάρτι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόνο 8 μήνες άντεξαν μαζί - Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε οριστικά και ανακοινώθηκε μέσω εφαρμογής ραντεβού

Αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη ζωή του μαζί τον Ιούνιο του 2022, όταν γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και εκείνος γοητευμένος της ζήτησε να βγουν ραντεβού. Είχε περάσει αρκετό διάστημα από την περίοδο που εκείνη χώρισε από τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο όλοι τους ήθελαν μαζί, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφεραν...

Το ζευγάρι λοιπόν, πήρε την απόφαση να χωρίσει και η είδηση του τέλους της σχέσης τους, ανακοινώθηκε μέσω μιας εφαρμογής ραντεβού δηλαδή dating app, όταν στάλθηκε σε όλους τους χρήστες ειδοποίηση.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε οριστικά

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας χρησιμοποιούσε την εν λόγω εφαρμογή για αρκετό καιρό και όταν τα έφτιαξε με την επίσης τραγουδίστρια έγραψε πως είναι σε σχέση. Όμως, όταν χώρισαν ανακοινώθηκε και πάλι ελεύθερος, αφού συνεχίζει να χρησιμοποιεί το app.

Ο λόγος λοιπόν για την Camila Cabello και τον Austin Kevitch, με τον CEO του Lox Club να ανακοινώνει πως είναι ξανά "ελεύθερο πουλί" και ψάχνει την επόμενη αγάπη του.

Δείτε επίσης: Χώρισαν λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου τους - Οριστικό τέλος στη σχέση αγαπημένου ζευγαριού της showbiz

Έκανε party ο πρώην της την ώρα που ανακοίνωνε το χωρισμό της

Την ώρα που η Camilla Cabello ανακοίνωσε πως χώρισε από τον σύντροφό της, ο πρώην σύντροφός της Shawn Mendes, γιόρταζε τα 24 γενέθλια του με ένα μεγάλο party σε κλαμπ του Μαϊάμι, με τον The Weeknd να είναι από τους πρώτους καλεσμένους και τραγουδιστές που ανέβηκαν στην σκηνή.

«Πέρασε υπέροχα μετά την έκπληξη του The Weeknd. Ο Shawn ήταν σε μεγάλα κέφια, έδειχνε πολύ χαρούμενος και απλώς απολάμβανε το περιβάλλον», ανέφερε πηγή στο People.

Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός τραγουδιστής ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες που βίωσε και είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία του, λόγω ζητημάτων ψυχικής υγείας.