«Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες! Έχω πάρει μια απόφαση...» - Η Βρισηίδα απαντά πρώτη φορά στην Ευρυδίκη 

Μετά το τέλος της φιλίας τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες! Έχω πάρει μια απόφαση...» - Η Βρισηίδα απαντά πρώτη φορά στην Ευρυδίκη 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά τις σκληρές δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ), ξεκαθάρισε πως δεν θέλουν καμία πλέον επαφή και πως η φιλία της τους έχει φτάσει πια στο τέλος, ενώ δεν δίστασε πια να την κάνει μέχρι και unfollow!

Η Ευρυδίκη, μάλιστα, σε σημερινές της δηλώσεις, είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα. Έχω πει κιόλας ότι θα ήταν σωστό να μιλήσουμε αλλά αν δεν θέλει η κοπέλα δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω. Εγώ έχω κάνει την κίνηση. Αν δεν, να είναι καλά, καλή επιτυχία στη ζωή της. Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη. Στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα ότι δεν θα με καταλάβει. Πίστευα ότι θα είχε μία πιο αντικειμενική άποψη, επειδή έχει ζήσει και το παιχνίδι. Την πήρα τηλέφωνο μόλις γύρισα από το Survivor.

Ξεκάθαρα ο Μάριος κινεί τα νήματα. Το είδαμε και με την Ελευθερία στην αρχή, που της είπε να ψηφίσει τον Στάθη. Ο Σπύρος Μαρτίκας ανακατεύει φουλ και όχι μόνο την κόκκινη ομάδα. Και ο Μπάρτζης έχει ρόλο από πίσω. Όταν έφυγε ο Στάθης, κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν υποκινούμενο, ώστε ένας-ένας οι δυνατοί παίκτες να φύγουν» -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Η Βρισηίδα απαντά πρώτη φορά στην Ευρυδίκη

Η Βρισηίδα, λοιπόν, για πρώτη φορά, θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις της Ευρυδίκης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Ο Σπύρος είναι πιεσμένος και στεναχωρημένος πάρα πολύ. Φαίνεται, το καταλαβαίνω. Φαίνεται ότι γενικά όλοι τους δεν περνάνε καλά εκεί μέσα. Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες σαν άνθρωπος. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι, οπότε έχω πάρει μία απόφαση και θέλω να την τηρήσω. Εγώ τη φιλία που είχα μέσα στο παιχνίδι την κράτησα και έξω. Υπάρχει και κάτι που λέγεται σεβασμός, κάπου χάθηκε στη μετάφραση.

Αν θέλω να ξαναμιλήσω μαζί της, δεν θα το πω στην τηλεόραση. Δεν αφορά κανέναν. Ό,τι κι αν γίνει με τον Σπύρο στο Survivor όλοι πέφτουν επάνω μου. Γι’ αυτό και τους πρώτους δύο μήνες δεν ήμουν καλά, ούτε και τώρα είμαι. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Εφόσον έχω φύγει πλέον από αυτό, μη με μπλέκετε.

Με κανένα εξώδικο δεν θα γυρίσει η Ελευθερία. Όλο αυτό με τις μηνύσεις και τα εξώδικα δεν είναι κάτι εύκολο. Ο Σπύρος πρόσεξε πολύ καλά τα λόγια του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.