«Τόσο χαζοί δεν είμαστε να θεωρήσουμε τυχαία τα πράγματα» - "Κόλαφος" η Ντέπυ Γκολεμά για Μουτσινά και Σεφερλή

«Καταλαβαίνω την ανάγκη του να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τόσο χαζοί δεν είμαστε να θεωρήσουμε τυχαία τα πράγματα» -

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 17/3 η Ντέπυ Γκολεμά για τα πρόσωπα της επικαιρότητας, τις αλλαγές στα κανάλια και τις μεταγραφές που ανακοινώθηκαν.

Φυσικά, μίλησε για αυτή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση) ενώ απάντησε και για τον Αντώνη Κανάκη και την κριτική που έκανε στους δημοσιογράφους -δείτε εδώ τι είχε πει ο παρουσιαστής.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να σταματήσει την τηλεόραση (δείτε εδώ).

Τα σχόλια της Ντέπυ Γκολεμά για την μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΙ και τον Νίκο Μουτσινά

«Άρχισαν λίγο να βαράνε τα τηλεοπτικά… όργανα και οι περισσότεροι ασχολούμαστε είτε με το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, είτε με το τι έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. Θεωρώ ότι είναι λίγο ανήθικο, άκομψο το να κάνει μία ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ για τη μεταγραφή (του Μάρκου Σεφερλή), ενώ ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τον ΑΝΤ1.

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό μεσούσης της σεζόν, τόσο γρήγορα. Του πηγαίνει του Σεφερλή ο ΣΚΑΪ, γιατί το συγκεκριμένο κανάλι κινείται σε τέτοια νερά. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, αυτό δεν πρέπει να το παραγνωρίζουμε καθόλου.

Τόσο χαζοί δεν είμαστε να θεωρήσουμε τυχαία τα πράγματα. Έπρεπε κάτι να κάνει ο ΣΚΑΪ για να κοπάσει ο θόρυβος του Μουτσινά. Καταλαβαίνω την ανάγκη του Νίκου να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του όλα αυτά τα χρόνια».

Τα σχόλια για τον Αντώνη Κανάκη

«Ο Αντώνης Κανάκης καλό θα ήταν να τσουβαλιαστεί ο ίδιος. Να ξεμπερδεύουμε με αυτήν την ιστορία και το τι λέει για τους δημοσιογράφος προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει η άποψή του», αρκέστηκε να πει.