«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου το κρατάω στα χέρια μου» - Γενέθλια για τον Γιώργο Τσούλη! Η φωτογραφία με τον γιο του

"Έλιωσε" ολόκληρο το instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν 4 μήνες ο Γιώργος Τσούλης καθώς η κούκλα σύζυγος του τον περασμένο Νοέμβριο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από εκείνη την ημέρα η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά και πάει φυσικά από το καλό στο καλύτερο.

Φυσικά, ο γνωστός σεφ μοιράζεται ανά καιρούς αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους από την νέα του καθημερινά μαζί με το παιδάκι τους κι όπως φαίνεται απολαμβάνει πλήρως τον ρόλο του πατέρα.

Μάλιστα, σήμερα 17/3 είναι μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέρα για τον Γιώργο Τσούλη, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του και όπως ήταν αναμενόμενο έχει δεχτεί από το πρωί αμέτρητες ευχές.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 16/3, ο γνωστός σεφ, προκειμένου να ανταποδώσει για τις ευχές που δέχτηκε θέλησε να δημοσιεύσει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του, την οποία και συνόδεψε με ένα γλυκό μήνυμα Όπως βλέπουμε, λοιπόν, πατέρας και γιος ποζάρουν μαζί αγκαλιά, με τον Γιώργο Τσούλη να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον μικρό.

Η νέα φωτογραφία του Γιώργου Τσούλη με τον 4 μηνών γιο του

«Σήμερα ξημέρωσαν τα πιο όμορφα γενέθλια! Το καλύτερο δώρο της ζωής μου το κρατάω στα χέρια μου! Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας, να είστε όλοι καλά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Τσούλης, ο οποίος έχει μοιραστεί ήδη και μια οικογενειακή φωτογραφία!

Η νέα φωτογραφία του Γιώργου Τσούλη με τον 4 μηνών γιο του 

Οι πρώτες μέρες με τον νεογέννητο γιο του στο σπίτι

Ο Γιώργος Τσούλης επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, μετά την γέννηση του παιδιού του και τα πρώτα του λόγια συγκίνησαν ολόκληρο το πλατό. Την Τετάρτη 19/10, πριν ξεκινήσει να μαγειρεύει για άλλη μία φορά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τα πρώτα του βράδια με τον γιο του στο σπίτι.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως υπάρχει κούραση και πολύ αυπνία, διότι ο μικρός ξυπνούσε συχνά μέσα στο βράδυ, ενώ δήλωσε πως πρόκειται για μαμάκια, αφού μέχρι στιγμής θέλει μόνο την αγκαλιά της μητέρας του, της Μαριαλένας.

«Δεν κοιμηθήκαμε. Ταίζαμε. Εγώ δύο η ώρα τα ξημερώματα ξύπνησα. Μετά η Μαριαλένα πήρε το 5 - 8. Αλλά από τις 5 και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα. Τι του έλεγα τι θα μαγειρέψω σήμερα εδώ πέρα, τι μαγειρέψαμε στο στούντιο. Την Μαριαλένα θέλει. Μαμάκιας ρε παιδάκι μου», είπε χαρακτηριστικά.