Είναι μαζί πάνω από 14 χρόνια: «Κάποια στιγμή ήρθε σπίτι μου να...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για τη γνωριμία με τον Ιορδανίδη

«Ένα χρόνο πριν την πρώτη μας γνωριμία...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είναι μαζί πάνω από 14 χρόνια: «Κάποια στιγμή ήρθε σπίτι μου να...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για τη γνωριμία με τον Ιορδανίδη

Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Παρασκευής 17/3 και πέρα από την καριέρα της και τους ρόλους που έχει υποδυθεί, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Τάσο Ιορδανίδη, πρωταγωνιστή της σειράς "Γη της Ελιάς".

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο και το μέρος στο οποίο γνωρίστηκε με τον σύζυγό της (δείτε εδώ το μέλλον του στο σίριαλ), αποκαλύπτοντας τον τρόπο που την προσέγγισε και πώς τελικά κατέληξαν να είναι μαζί. Φαίνεται πως τόσα χρόνια μετά, ακόμα "λιώνει" για εκείνον (δείτε εδώ την κόρη τους).

Η εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για τον Τάσο Ιορδανίδη

«Όταν έκανα το “Κλείσε τα μάτια” δεν υπήρχαν social media. Ο αντίκτυπος που έχει σήμερα η έκθεσή σου στη δημοσιότητα, δεν έχει καμία σχέση με το τότε… Τώρα, με τα social media έχουν γίνει πολύ άγρια τα πράγματα. Παίζεις σε ένα επεισόδιο και την ώρα που προβάλλεται μπορείς να μπεις στο twitter να δεις τι σχολιάζει ο καθένας για σένα ανά δευτερόλεπτο. Είναι λίγο τρομακτικό. Δεν γκουγκλάρω ποτέ το όνομά μου. Αυτά τα κάνει ο Τάσος και για τους δυο μας νομίζω», ανέφερε αρχικά η ίδια.

Και συμπλήρωσε, έπειτα: «Πάντα αντιμετώπιζα την τηλεόραση ως ένα μέσο βιοπορισμού…. Δεν πάθαινα κάτι με την τηλεθέαση. Δεν ένιωσα να καβαλάω το καλάμι καθόλου».

Σχετικά με την γνωριμία της με τον καλό της, επισήμανε: «Ένα χρόνο πριν την πρώτη μας γνωριμία, ο Τάσος με είχε πάρει τηλέφωνο να μου προτείνει μια δουλειά στο θέατρο. Εγώ τότε δε μπορούσα αλλά πήγα στον διευθυντή παραγωγής του, μιλήσαμε αλλά δε συνάντησα ποτέ τον Τάσο. Ένα χρόνο μετά, με ξαναπήρε τηλέφωνο να μου προτείνει μια άλλη θεατρική συνεργασία. Συναντηθήκαμε σε ένα καφέ στα Εξάρχεια που δεν υπάρχει πια. Ξεκινήσαμε τη συνεργασία, κάναμε πρόβες, κάναμε παρέα και κάποια στιγμή ήρθε σπίτι μου να δούμε DVD, τον κάλεσα».