Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό! Τον χτυπάνε και τον αφήνουν αιμόφυρτο - Η κατάληξη του Μάνου μετά την απαγωγή του

Θα καταφέρουν να τον σώσουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό! Τον χτυπάνε και τον αφήνουν αιμόφυρτο - Η κατάληξη του Μάνου μετά την απαγωγή του

Στην Γη της Ελιάς, ενώ ο Μάνος κρατείται ακόμα από τους απαγωγείς, η ώρα που θα βρεθεί και πάλι ελεύθερος φτάνει, καθώς η αστυνομία κινείται παράλληλα με την οικογένεια και στήνει μια δύσκολη επιχείρηση απελευθέρωσης!

Από την Μαρία Μεταξητινού και το TV24

Ποια θα είναι η κατάληξη του Μάνου στην Γη της Ελιάς

Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρι των απαγωγέων, ενώ όλη η οικογένειά του τρέμει για τη ζωή του και προσπαθεί να διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις με τους κακοποιούς, χωρίς να μπλέξει την αστυνομία, από φόβο. Στο μεταξύ οι ώρες περνάνε και οι απαγωγείς δεν επικοινωνούν με τους Βρεττάκους, γεγονός που ανησυχεί τη Μαρίνα, η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ισίδωρο: «Συγγνώμη που θα σας το πω, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τη ζωή του Μάνου. Σταματήστε πια με τις διαπραγματεύσεις. Το έχετε παρατραβήξει δεν θα μας βγει σε καλό», του λέει θυμωμένη.

Δείτε στο σημερινό 16/3 επεισόδιο: «Ένα κακόμοιρο βλαχαδερό είσαι» - Ξεφτιλίζονται δημόσια Μυρτάλη και Άννα

Την ίδια στιγμή ο Μάνος δεν κάθεται ήσυχα και αρχίζει τους τσαμπουκάδες με τους απαγωγείς του, οι οποίοι αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημα: «Τι κάνεις ρε, πουλάς τσαμπουκά;», τον ρωτάνε και τον ξυλοφορτώνουν άσχημα. Λίγο αργότερα οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο με τον Μάνο αιμόφυρτο και μελανιασμένο. Οταν αντικρίζουν την εικόνα του, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται: «Παναγία μου, τον χτύπησαν, δεν αστειεύονται, δεν βλέπετε; Δώστε τους ό,τι ζητάνε, θα τον σκοτώσουν», ικετεύει κλαίγοντας η Μαρίνα και έτσι ο Ισίδωρος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων: «Είμαστε εντάξει, θα πάρετε ό,τι ζητήσετε, φτάνει να μου παραδώσετε τον γιο μου ζωντανό», τους λέει.

Γη της Ελιάς Μάνος

Ωστόσο ο Ισίδωρος δεν έχει όλο το ποσό των λύτρων και προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Μετά από πολύ κόπο και με τη βοήθεια των δικών του, μαζεύει τα λεφτά και επικοινωνεί με τους απαγωγείς οι οποίοι του κλείνουν ραντεβού με μια προϋπόθεση: «Τα λεφτά θα μας τα φέρει η γυναίκα του και κοίτα μην κάνετε καμιά βλακεία, γιατί δεν θα τον ξαναδείτε ζωντανό», τον προειδοποιούν. Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από τη διαταγή των απαγωγέων.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! O Αλέξης κόβει τα φρένα της Αθηνάς για χάρη της Μυρτάλης και απειλεί να αυτοκτονήσει!

Ο Κουράκος, ωστόσο, παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση. Μόλις η κοπέλα φτάνει με το αυτοκίνητο στην έρημη περιοχή όπου θα γίνει η ανταλλαγή, αναλαμβάνει δράση η αστυνομία. Αφού τους αφήνει να πλησιάσουν, γίνεται η επέμβαση και αρχίζει ένας ανελέητος «πόλεμος», όπου υπάρχουν θύματα. Η Μαρίνα έντρομη φοβάται για την ζωή του Μάνου, αλλά οι απαγωγείς στον φόβο για να μηνσυλληφθούν όλοι, αφήνουν τον Μάνο. Η αστυνομία συλλαμβάνει κάποιον από αυτούς, ενώ ένας ακόμη πέφτει νεκρός!

Δείτε όμως εδώ ποιος είναι ο απαγωγέας του!!

Η Ιουλία κάνει κρυφή συμφωνία με τον Δημοσθένη!

Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα του κι ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον: «Μου φαίνεται καλή περίπτωση. Ο ελαιώνας είναι μεγάλος και περιποιημένος, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Ετσι κι αλλιώς είχαμε πει ότι χρειαζόμαστε κι άλλα κτήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες της παραγωγής», λέει. Η Ιουλία μόλις το μαθαίνει σκέφτεται κάτι που ίσως θα μπορούσε να βγάλει τον Στάθη από το επαγγελματικό αδιέξοδο. Ετσι καταστρώνει ένα σχέδιο καθώς δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά. Χωρίς να μιλήσει σε κανέναν, κανονίζει μια συνάντηση με τον Δημοσθένη και του ζητάει να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη.