Την καμάρωνε ο σύντροφός της από το τραπέζι - Η ζεμπεκιά της Ζωζώς Σαπουντζάκη στα 89 της χρόνια

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι μια γυναίκα γεμάτη ενέργεια, η οποία από τα νιάτα της μέχρι και σήμερα έχει αποδείξει, πως είναι η ψυχή της παρέας και μάλιστα, πως απολαμβάνει να κυκλοφορεί και να διασκεδάζει σε μαγαζιά σαν να μην υπάρχει αύριο.

Για μια ακόμη φορά λοιπόν έκανε μια βραδινή έξοδο, την οποία και απαθανάτισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr με την ηθοποιό να είναι λαμπερή και εντυπωσιακά - όπως πάντα - ντυμένη.

Πιο αναλυτικά, η ίδια μαζί με το σύντροφό της γευμάτισαν στο Παλαιό Φάληρο και στο μαγαζί ''Οι Γεύσεις του Διογένη'' με την Ζωζώ να απολαμβάνει ένα ζεϊμπέκικο στην πίστα, μιας και είναι γνωστό, πως της αρέσει πολύ να χορεύει δημόσια (δείτε την εδώ να χορεύει Κωνσταντίνο Αργυρό).

Ο χορός και η έξοδος της Ζωζώ Σαπουντζάκη με το σύντροφό της

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Σαπουντζάκη - Ζειμπέκικο

«Ήμουν έγκυος και απέβαλα, καθόμουν και...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε και μια άτυχη εγκυμοσύνη που είχε αλλά και τον χωρισμό της από έναν γάμο που την ταλαιπώρησε, ενώ μίλησε και για μια διαφήμιση που έκανε για την Τουρκία.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ζωζώ Σαπουτζάκη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και μάλιστα πριν λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του YOU την απαθανάτισε σε ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ο έρωτας ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας;

Ήταν ναι. Δεν υπήρξα όμως και τόσο τυχερή. Έκανα έναν γάμο με έναν γιατρό που ήταν πολύ μεγαλύτερος από εμένα, ο οποίος ζήλευε πολύ και μου έκανε τη ζωή μου μαρτύριο. Τα μάζεψα και έφυγα. Μου έκανε τη ζωή μου δύσκολη, με έπρηξε με τη ζήλια. Χρήματα δεν είχε, γιατί δεν μου έδινε να πάρω την κολόνια μου. Πήραμε διαζύγιο και επέστρεψε, γιατί ήθελε να με παντρευτεί ξανά αλλά του είπα «όχι, τώρα είναι αργά».

Τον τωρινό σας σύντροφο πώς τον γνωρίσατε;

Ένα βράδυ γυρίζοντας από τη δουλειά τράκαρα πολύ άσχημα, γιατί ήμουν κουρασμένη. Σώθηκα από θαύμα και το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια. Θυμάμαι πήγα στο νοσοκομείο και μου είπε ο γιατρός «βγάλε τώρα την ταυτότητα να δούμε πόσο είσαι». Τελικά, γίναμε φίλοι με τον γιατρό. Μετά απ’ αυτό γνώρισα τον σύντροφό μου.

Ήταν διευθυντής της ασφαλιστικής και με βοήθησε με το αυτοκίνητο. Ήταν μεγάλος θαυμαστής μου και αρχίσαμε να βγαίνουμε, μου έκανε ένα πανάκριβο δώρο. Σιγά-σιγά προχώρησε και είμαστε μαζί 30 χρόνια.

Σας στοίχισε που δεν κάνατε ένα παιδί;

Το ήθελα πολύ. Μου στοίχισε που δεν έκανα παιδί και θυμάμαι κάποια στιγμή που ήμουν έγκυος από τον Αντρέα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό εκεί στην Κινέτα γι’ αυτόν τον λόγο. Έπιασα παιδί αλλά δεν πρόσεξα. Χόρευα και δούλεψα πολύ. Μου έλεγε η μητέρα μου «παιδάκι μου, δεν κάνει να κάνεις σπαγγάτ» και τελικά απέβαλα. Μετά έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά και ξεχάστηκα.

Συγκινεί η Ζωζώ Σαπουτζάκη με την αποκάλυψή της