«Κυκλοφορώ γυμνός, αλλά...» - 'Κόκκαλο'' η δημοσιογράφος του Alpha με την αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Δείτε όλο το βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κυκλοφορώ γυμνός, αλλά...» - 'Κόκκαλο'' η δημοσιογράφος του Alpha με την αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τελευταία έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, αφού εκτός από τη καθημερινή του παρουσία στο πάνελ του Super Κατερίνα, πήρε και την απόφαση να είναι ένα από τα λαμπερά ζευγάρια του Just the 2 of us.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν μαζί με την ταλαντούχα Λίτσα Γιαγκούση καταβάλλουν προσπάθειες να εκπλήξουν τους κριτές αλλά και το κοινό, που παρακολουθεί το show. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως εκτός από τις τραγουδιστικές προσπάθειες ξεχωρίζει και με το αστείρευτο χιούμορ του (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις, που είχε κάνει για το Μικρούτσικο).

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε ο ίδιος την Παρασκευή 17/3 στην κάμερα του Happy Day αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του από τις στιγμές, που είναι μόνος στο σπίτι του, με τη ρεπόρτερ να ξεκαρδίζεται.

Η ξεκαρδιστική αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη

«Ένα διώρο πριν βγω στη σκηνή προσπαθώ να μην τρώω. Παίρνω τα μπλουζάκια λίγο πιο κολλητά έτσι ώστε να πρέπει να προσέχω Παρασκευή και Σάββατο, να τρώω λίγο για να μη φαίνεται η κοιλιά.

Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός. Όταν είναι τα παιδιά φοράω ένα μποξεράκι. Αλλά γενικότερα μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνός χειμώνα καλοκαίρι. Αισθάνομαι μια ελευθερία. Τα βγάζω όλα, τα πετάω στην καρέκλα. Αν έρθει κανένας ντελιβεράς, βάζω κάτι από κάτω», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η αφοπλιστική απάντηση του Κωνσταντινίδη για το φιλί με τη Γιαγκούση

Ένα από τα πολύ λαμπερά και ενδιαφέροντα ζευγάρια στο J2US δεν είναι άλλο από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Λίτσα Γιαγκούση με τους δύο να προσφέρουν κανονικό show στο πρώτο live του μουσικού διαγωνισμού.

Εκτός από την προσπάθεια του δημοσιογράφου να τραγουδήσει, δε γίνεται να ξεχάσουμε και το φιλί στο στόμα με την Λίτσα Γιαγκούση κάτι, που όσο να ναι σχολιάστηκε από όλους (δείτε εδώ τη στιγμή).

Έτσι λοιπόν στο 2ο live του Σαββάτου 25/2 λίγο πριν βγει ξανά στην σκηνή το ζευγάρι σχολίασε το φιλί τους με τους δύο να κάνουν ανοιχτά χιούμορ, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστοι είναι.

«Εκείνη τη στιγμή ήταν το καλύτερο, που μπορούσες να κάνεις, γιατί ήμουν αγχωμένος, αλλά αν είναι να το κάνουμε, να το κάνουμε σε μια φάση πιο χαλαρή», είπε με χιούμορ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.