«Απίστευτο παιδιά, απίστευτο» - Σε σοκ η Χρηστίδου στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι με αποκάλυψη για την τραγωδία στα Τέμπη

"Βόμβα" για τον Σταθμάρχη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Απίστευτο παιδιά, απίστευτο» - Σε σοκ η Χρηστίδου στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι με αποκάλυψη για την τραγωδία στα Τέμπη

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που γίνονται για τα Τέμπη και για τους υπεύθυνους της τραγωδίας που άφησε πίσω της 57 νεκρούς εκ των οποίων μια κοπέλα δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, με ειδικούς να μιλάμε για σταχτοποίηση.

Σήμερα Σάββατο 18/3 λοιπόν, στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι σχολίασαν το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» για τον σταθμάρχη και η Σίσσυ Χρηστίδου έπαθε σοκ με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο 59χρονος σταθμάρχης έκανε την πρώτη του βάρδια πριν λάβει την επίσημη πιστοποίηση μετά το τέλος της εκπαίδευσής του. «Στις 26 Ιανουαρίου, πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο 59χρονος έχει κανονικά βάρδια ως σταθμάρχης», αναγράφει χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση της Χρηστίδου για την αποκάλυψη που έγινε για τα Τέμπη

«Άρα δίνει τις εξετάσεις, δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα και ξεκινά βάρδιες. Έχουν βγει τα αποτελέσματα τώρα παιδιά; Πραγματικά απορώ… Φυσικά και θα τους το είπανε προφορικά γιατί τους βάλανε στις βάρδιες, χωρίς αποτελέσματα. Απίστευτο παιδιά, απίστευτο», ήταν η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Είναι σα να έχεις κάνει τα μαθήματα οδήγησης, να μην έχεις δώσει εξετάσεις και να παίρνεις το αμάξι να βγαίνεις στο δρόμο και όποιος βρεθεί μπροστά σου…» συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό - Φωτογραφίες από τα εγκαύματα στα σώματα των πυροσβεστών

Η αποκάλυψη για τον πραγματικό αριθμό επιβατών του μοιραίου τρένου

Το μεσημέρι της Παρασκευής (17/3) στην ενημερωτική εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» βρέθηκε καλεσμένος ο δικηγόρος τραυματιών Γιώργος Μπαρτζώκης, ο οποίος υπερασπίζεται τα θύματα από την φονική σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα των Τέμπων, 20 χλμ έξω από την πόλη της Λάρισας, στην οποία έχασαν την ζωή του σύμφωνα με τις καταγραφές της Αστυνομίας 57 συνάνθρωποι μας.

Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει για τις εξελίξεις σχετικά με τα δικαστικά δεδομένα, αλλά αποκάλυψε και κάτι αρκετά σοκαριστικό, το οποίο είχε σχέση με τον αριθμό των επιβατών, που σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ήταν διαφορετικός από αυτόν που υπολογίζονταν.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Ξεκίνησαν οι πρώτες μηνύσεις - Καταγγέλλεται ο ΟΣΕ και πολιτικά πρόσωπα

«Χάθηκαν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, χρήματα […] Θα πρέπει να εκτιμηθεί σοβαρά η αποκατάσταση και της ηθικής βλάβης αλλά και της ψυχικής οδύνης στους συγγενείς των νεκρών».

Ο κ. Μπαρτζώκης επανέλαβε την πληροφορία ότι στο μοιραίο τρένο επέβαιναν άλλοι 20 άνθρωποι, λαθρομετανάστες, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι από τη Λάρισα ανέβηκαν αρκετοί επιβάτες χωρίς να κόψουν εισιτήριο στα εκδοτήρια.

«Το τρένο ήταν γεμάτο και είχε και πολλούς όρθιους. Στη Λάρισα δεν υπήρχαν ταμεία ανοικτά, άρα μπήκανε γύρω στα 80 άτομα χωρίς να κόψουν εισιτήριο. Και φαίνεται μέσα ότι ο ελεγκτής πρόλαβε και έκοψε ένα εισιτήριο μέσα στο τρένο». O δικηγόρος υποστήριξε ότι μόνο αυτό το εισιτήριο έχει καταγραφεί ενώ για τους υπόλοιπους που δεν μπόρεσαν να καταγραφούν πρέπει να γίνουν άλλες ενέργειες για να ταυτοποιηθούν.