Αγνώριστη η Μπέττυ Μαγγίρα 32 χρόνια πριν - Αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό της ως Σταρ Θράκης το 1991

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μπέττυ Μαγγίρα αυτές τις μέρες φαίνεται πως βρίσκεται σε νοσταλγική διάθεση και ψαχουλεύει τα αρχεία της για παλιές φωτογραφίες της. Έτσι βρέθηκε μπροστά σε εικόνες της που είχε ξεχάσει πως υπήρχαν, αλλά μόλις τις είδες ξύπνησαν απίστευτες μνήμες στο μυαλό της.

Η ηθοποιός το 1991, 32 χρόνια πριν λοιπόν, είχε δηλώσει συμμετοχή σε διαγωνισμό ομορφιάς και είχε καταφέρει, μάλιστα, να κατακτήσει και τον τίτλο της Σταρ Θράκης την ίδια χρόνιά. Ήταν ακόμη πολύ μικρή και παρόλο που τα χαρακτηριστικά της είναι ίδια, φαίνεται άλλος άνθρωπος (δείτε εδώ την απάντησή της για τις πλαστικές).

Πώς ήταν 32 χρόνια πριν η Μπέττυ Μαγγίρα ως Σταρ Θράκης

«Είχαν έρθει από τη Θεσσαλονίκη κάποια κορίτσια. Και ήρθε η τότε Star Βορείου Ελλάδος να με βραβεύσει, έφερε τη μπέρτα αυτή που θα φορούσα τσαλακωμένη σε νάιλον σακούλα. Και το έπαθλο ήταν μία μπαμπού πολυθρόνα .

Αυτή την πολυθρόνα την είχα στο μπαλκόνι μου για χρόνια. Μετά με τα πλυσίματα, ξέφτισε. Αν θέλουν οι κόρες μου να ασχοληθούν με το μόντελιγνκ, θα τις έστελνα σε γραφείο. Με τα καλλιστεία δεν γίνεται δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του OPEN στην λεζάντα της ανάρτησης.

Μπέττυ Μαγγίρα Σταρ Θράκης
Instagram / Μπέττυ Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγίρα 1991
Instagram / Μπέττυ Μαγγίρα

Δείτε πώς ήταν και ο σύζυγός της 21 χρόνια πριν

Η Μπέττυ Μαγγίρα, πέρα από επιτυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, είναι πολύ καλή μητέρα και σύζυγος. Η ίδια πριν από 21 χρόνια παντρεύτηκε τον καλό της, Δημήτρη Μάζη (δείτε εδώ γιατί δεν φοράνε βέρες) και μαζί απέκτησαν δύο κόρες, στις οποίες έχουν τρελή αδυναμία.

Δεν συνηθίζει να παρουσιάζει πολλές στιγμές από τη ζωή της με τον καλό της και τα παιδιά τους μέσα από τα social media της, όμως την Τετάρτη 15/3 αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία του άντρα της, η οποία την οδήγησε σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση, κάνοντας τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" ένας ένας (δείτε εδώ το παραλίγο ξύλο στα μπουζούκια με εκείνη πρωταγωνίστρια).

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτή σου τη φώτο -κορνιζωμένη στο σπίτι των γονιών σου-και θυμήθηκα τα πρώτα μας χρόνια που ήμασταν στα «ντουζένια» μας!!! Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι , ανέμελοι ,όλο εξόδους, ταξίδια και όνειρα! Είναι καλό να θυμόμαστε που και που, πως άρχισαν όλα και πως φτάσαμε ως σήμερα εδώ έπειτα από 21 χρόνια και έχοντας 2 υπέροχα παιδιά !Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στην ζωή μου-αν και έβαλε το χεράκι του ο Αντώνης Βλοντάκης- και ευγνώμων που είσαι πάντα δίπλα μου σε όλα ! Είσαι πάντα ΕΔΩ. Δημήτρης Μάζης my Rocky. Δεν έχουμε επέτειο … έτσι μου ‘ρθε!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Μπέττυ Μαγγίρα σύζυγος