Δύσκολες για τον Γιώργο Λιβάνη - «Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το περίμενα…»

Η ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει ο Γιώργος Λιβάνης, καθώς όπως ανακοίνωσε ένα πρόβλημα υγείας τον ταλαιπωρεί αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να κρατήσει στα χέρια του το κινητό του.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους που ανησύχησαν και του έστελναν μηνύματα.

Η ανακοίνωση του Λιβάνη για την υγεία του

Όπως ανακοίνωσε, έχει κολλήσει την γρίπη h1n1 και την περνάει πολύ δύσκολα, ωστόσο πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση.

«Επειδή έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα όσον αφορά την υγεία μου και δεν ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω το κινητό σας απαντώ δημόσια με ένα μήνυμα αγάπης πως βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση έχω την γρίπη h1n1 τύπου β και ομολογώ πως δεν ήταν τόσο εύκολο όσο περίμενα», ανακοίνωσε (δείτε τι είχε πει για ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια του).

Γιώργος Λιβάνης πρόβλημα υγείας

Τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας πολύ πετυχημένος τραγουδιστής, κυκλοφορώντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Για τα επαγγελματικά του λοιπόν και άλλες πτυχές της ζωής του μίλησε τη Δευτέρα 21/11 σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο, κάνοντας και μία πολύ τρυφερή εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, καθώς δεν είχε ξαναμιλήσει για αυτό το κομμάτι με τα όσα συνέβησαν με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη (δείτε εδώ όσα είχε δηλώσει η πρώην παίκτρια survivor για τον Λιβάνη).

«Τον τελευταίο χρόνο παίρνω πάρα πολύ ωραία μηνύματα. Πολύ περισσότερα από πριν. Αν εννοείς όμως φλερτ, πριν ήταν πιο πολύ. Ίσως με φοβούνται δεν ξέρω. Μια χαρά είμαι εντάξει. Υπάρχει κάτι ωραίο στη ζωή μου. Ναι. Είναι εκτός χώρου. Επειδή είναι πάρα πολύ καινούριο, θα αφήσω να πάρε λίγο το αέρα του αυτό», είπε ο Γιώργος Λιβάνης στο Κοσμοράδιο.

Γιώργος Λιβάνης