Οδηγούσε και παραμιλούσε από την χαρά του - Η τρυφερή στιγμή του Σάκη Αρσενίου με τον γιό του

Οι δηλώσεις του στην κάμερα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Οδηγούσε και παραμιλούσε από την χαρά του - Η τρυφερή στιγμή του Σάκη Αρσενίου με τον γιό του

Το πρωί της Κυριακής (19/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου, λίγες μέρες μετά την γέννηση του πρωτότοκου γιού του και καρπού του έρωτα του με την Λαμπρινή Πλεύρη.

Ο Σάκης Αρσενίου, συγκίνησε πάρα πολύ τόσο τους δικούς του ανθρώπους, όσο και τους διαδικτυακούς του φίλους, με την πρώτη του ανάρτηση , ο οποίος γνωστοποίησε την γέννηση του μωρού (δείτε εδώ την ανάρτηση του).

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου μετά την γέννηση του γιού του

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN βρήκαν τον τραγουδιστή και την σύζυγο του, λίγη ώρα μετά το εξιτήριο της από το μαιευτήριο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Η χαρά μας είναι απερίγραπτη, δεν το συζητάμε. Όλα στο σπίτι είναι έτοιμα για το μωρό, εδώ και αρκετό καιρό. Αρκετά κουρασμένοι είμαστε και εγώ και η Λαμπρινή, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Γεννήσαμε φυσιολογικά, αυτό έχει σημασία. Χθες που οδηγούσα γιατί δούλευα, παραμιλούσα στο αυτοκίνητο μου μέσα έλεγα: “Έχω γιο τώρα, κάτι γίνεται εδώ” Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος Εφραίμ», είπε ο Σάκης Αρσενίου και κατέληξε: «Κάθε ζευγάρι που είναι ερωτευμένο και θέλει να πάει παρακάτω, ο ερχομός ενός παιδιού «δένει» το ζευγάρι», ήταν τα λόγια του τραγουδιστή στην κάμερα του Open.

Η ανάρτηση της Λαμπρινή Πλεύρη μετά την γέννηση του γιου του Σάκη Αρσενίου

«Οικογένεια! Εκεί που ξεκινάει η ζωή και δεν τελειώνει ποτέ η αγάπη! Αυτό το μικρό πλασματάκι θα δώσει νόημα στη ζωή μας, θα μας ενώσει και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, μαζί!

Ευχαριστώ τον άνθρωπο μου που ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές είτε δύσκολες είτε εύκολες, με φρόντιζε, με κρατούσε ήρεμη και πάνω απ’ολα μου χάρισε αυτό το θαύμα! Ανυπομονώ να ζήσουμε οι τρεις μας όμορφες στιγμές, γεμάτες πολλή πολλή αγάπη! Θα σας αγαπώ, για πάντα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Λαμπρινή Πλεύρη Αρσενίου μωρό