Χαμός στο μαιευτήριο με το μωρό του Στέλιου Λεγάκη - Τι συνέβη

Το όνομα που θα της δώσουν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από την γέννηση της πρωτότοκης κόρης του Στέλιου Λεγάκη με την αγαπημένη του σύντροφο (δείτε εδώ την ανάρτηση μετά την γέννηση του μωρού). Ο τραγουδιστής, από ότι φαίνεται θα γίνει τρελομπαμπάς, διότι την έχει αγαπήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Με μια νέα ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στέλιος Λεγάκη έδειξε το πρόσωπο της λίγων μόνο ημερών κόρης του, αλλά αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους και το όνομα που θα της δώσουν.

Η ανάρτηση του Στέλιου Λεγάκη με την μπέμπα και το όνομα που θα της δώσουν

ο Στέλιος Λεγάκης τις αναρτήσεις του, συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τη νεογέννητη κόρη του αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα που θα της δώσουν.

«Καλωσήρθες Μιχαέλια μου … @eirianna_surigou_ ζωή μου σε Λατρεύω ! Θα σε αγαπάμε για πάντα θα είμαστε δίπλα σου να σε προσέχουμε και να ζήσεις την ζωή σου όπως θα την ονειρευτείς ! Η μαμά και ο μπαμπάς» έγραψε ο Στέλιος Λεγάκης.

Η ανάρτηση του Στέλιου Λεγάκη με την μπέμπα

Η διαφορά ηλικίας του Στέλιου Λεγάκη με την σύντροφό του

Ο Στέλιος Λεγάκης έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, καθώς με την συγκινητική του ιστορία για την απώλεια του πατέρα του, αλλά κυρίως εξαιτίας της φωνής του, έγινε πολύ αγαπητός στο κοινό και μετά το τέλος του σόου ο ίδιος συνέχισε την καριέρα του στο τραγούδι και έχει διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία μέχρι τώρα.

Ο καλλιτέχνης μπορεί να γνωρίστηκε μόλις πριν δέκα μήνες με την καλή του, Ειριάννα Συρίγου, ωστόσο είναι τρελά ερωτευμένοι και είναι έτοιμοι για το νέο βήμα στη ζωή τους. Μάλιστα, σχεδιάζουν και τον γάμο τους.

Οι δυο τους, την Πέμπτη 16/2 μίλησαν στην κάμερα του Happy Day στο κανάλι του ALPHA και αναφέρθηκαν στην σχέση τους και στο μωρό που περιμένουν, ενώ αποκάλυψαν δημόσια και ποια είναι η διαφορά της ηλικίας τους.

«Νιώθω τέλεια! Γίνομαι για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή μου. Αλλάζουν όλα τόσο γρήγορα, κοντεύει και έχω τρελαθεί», είπε αρχικά ο Στέλιος Λεγάκης και συνέχισε: «Με την Ειριάννα είμαστε 10 μήνες. Από την πρώτη μέρα που βγήκαμε, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι, δεν έχουμε σταματήσει να είμαστε μαζί».

«Δεν περίμενα ότι θα κάναμε τόσο γρήγορα παιδί, η αλήθεια είναι. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, οπότε…Έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας», εξομολογήθηκε έπειτα η Ειριάννα Συρίγου, με τον τραγουδιστή να τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στη ζωή του αν δεν είχε δίπλα του «μια γυναίκα με Γ κεφαλαίο».