«Πήγα με τον άντρα μου αλλά...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το πάρτι γενεθλίων της Χρουσαλά στην Αίγυπτο

Γιατί δεν ανέβασε φωτογραφίες με τον Θέμη Σοφό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πήγα με τον άντρα μου αλλά...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το πάρτι γενεθλίων της Χρουσαλά στην Αίγυπτο

Τα γενέθλιά της γιόρτασε αυτό το Σαββατοκύριακο η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία έκλεισε τα 40 και μάλιστα τα πέρασε στην Αίγυπτο, διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι. Φυσικά, πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών και γιόρτασαν μαζί με την όμορφη παρουσιάστρια -δείτε εδώ βίντεο.

Μερικοί από τους παρευρισκόμενους ήταν η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Καλομοίρα, η Mary Vitinaros, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Κατερίνα Καινούργιου και πολλοί άλλοι, οι οποίοι όπως έγινε γνωστό, πλήρωσαν εκείνοι την διαμονή και τα εισιτήρια -διαβάστε εδώ περισσότερα.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 20/3, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στο ταξίδι της στην Αίγυπτο και μάλιστα μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δε δημοσίευσε στα social media καμία φωτογραφία με τον Θέμη Σοφό.

Η αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά στην Αίγυπτο

«Θέλω να πω γιατί είδαμε κάτι φωτογραφίες από το Κάιρο και επειδή έχουν γραφτεί πολλά και κανείς δεν ήξερε ακριβώς τι έγινε. Με αφορμή τα γενέθλια της Μαριέττας είχαμε δεχθεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες μια πρόσκληση όσοι θέλαμε να συμμετέχουμε και να ταξιδέψουμε ως εκεί και να είναι μια αφορμή να κάνουμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο.

Εγώ επειδή δεν είχα πάει στην Αίγυπτο χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκα εκεί. Γιορτάσαμε και τη Μαριέττα εννοείται που ήταν μια κούκλα και έγινε 40. Ήταν παιδιά σα πενταήμερη. Με ρωτάτε αν πήγα μόνη μου. Όχι! Πήγα με τον άντρα μου αλλά ο άντρας μου δεν θέλει καθόλου το Instagram, τα social media και τις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες με τον άντρα μου είναι μόνο στο κινητό μου. Ήταν πολύ ωραία, ήταν παρεϊστικά, σαν πενταήμερη», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.