«Να σου πω την αλήθεια...» - Η απάντηση του Γιώργου Καρτελιά στις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1

Θα παρουσιάσει εκείνος το 5x5;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να σου πω την αλήθεια...» - Η απάντηση του Γιώργου Καρτελιά στις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 20/3 ο Γιώργος Καρτελιάς, με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορύν τις τελευταίες μέρες και τον θέλουν να αντικαθιστά τον Μάρκο Σεφερλή στην εκπομπή 5X5 στον ΑΝΤ1, μετά τη μεταγραφή του δεύτερου στον ΣΚΑΪ -δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Καρτελιάς λοιπόν έσπευσε να διαψεύσει διέψευσε τα δημοσιεύματα αυτά, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως βρίσκεται σε συζητήσεις για άλλη εκπομπή και συγκεκριμένα για ένα τηλεπαιχνίδι.

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή, φέρεται ότι θα κάνει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι που είχε κάνει στο παρελθόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Μάλιστα αναζητείται και ο σεφ που θα καθίσει στην καρέκλα του Έκτορα Μποτρίνι που ήταν στα επεισόδια με τον Γρηγόρη.

Η απάντηση του Γιώργου Καρτελιά στις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1

«Το μόνο 5Χ5 που ξέρω είναι το ποδόσφαιρο. Να σου πω την αλήθεια, το διάβασα κι εγώ, και μου άρεσε σαν ιδέα. Πρόταση όμως δεν είχα. Είχα άλλη πρόταση. Είναι πολύ ωραίο αυτός που πέταξε το όνομά μου στο τραπέζι και μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα πάρα πολύ να το παρουσιάσω γιατί τον Μάρκο τον γουστάρω σαν άνθρωπο.

Έχω μία άλλη πρόταση που συζητάμε, από άλλη παραγωγή. Είμαι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο, σε συζητήσεις με εταιρία παραγωγής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρτελιάς.