Σοβαρό τροχαίο για το Σταύρο Νικολαΐδη - Σοκάρει η εικόνα του μετά το ατύχημα

Καταστράφηκε το αυτοκίνητό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα πολύ δύσκολο βράδυ πέρασε την Κυριακή 19/3 ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό του, το οποίο εν τέλει καταστράφηκε με τον ίδιο να φέρει πολύ σοβαρά τραύματα.

Τις αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός τη Δευτέρα 20/3 μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε από το σπίτι του στην εκπομπή, Πρωινό μας.

Η εικόνα του Σταύρου Νικολαΐδη μαρτυρούσε το πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του, αφού το κεφάλι του ήταν καλυμμένο μιας και όπως αποκάλυψε έχει κάνει 7 ράμματα στο σημείο. Στη συνέχεια αποκάλυψε, πως δεν του έχει συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο και τόσο σοβαρό, ωστόσο ευχαριστεί το θεό, αφού δήλωσε, πως γλίτωσε από πολύ χειρότερα (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τις αποβολές της συζύγου του).

Οι δηλώσεις του Σταύρου Νικολαΐδη για το τροχαίο με το αυτοκίνητό του

«Δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε. Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο.

Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος και βρήκα κάτω το κινητό μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Είδα ότι πέρασαν 2-3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς. Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό», είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Πριν λίγο καιρό παραλίγο να χάσει το σπίτι του ο ηθοποιός

Πριν μήνες είχε ξεσπάσει συναγερμός αναφορικά με την φωτιά που ξέσπασε στο Νταού Πεντέλης καθώς οι ζημιές που άφησε πίσω της ήταν τεράστιες, με αποτέλεσμα ένας 80χρονος να βάλει τέλος στην ζωή του μόλις αντίκρισε το πως είχει γίνει η οικία του.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» καθώς ήταν ένα από τα πρόσωπα που παραλίγο να χάσει το σπίτι του από τη φωτιά στη Διώνη. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο τελευταίο σπίτι στα 100μ από εμένα σταμάτησε η φωτιά. Μπορεί και λιγότερο. Η μυρωδιά του καμένου και του θανάτου αρχίζει χιλιόμετρα πριν».