«Θα μπορούσε να το σκεφτεί όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου» - "Κόλαφος" ο Μπο για Καρολίνα & Πρίαμο μέρες μετά το σκάνδαλο με το φιλί τους

«Δεν έχω κάτι να πω μαζί του, ούτε έχει κάτι να μου πει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα μπορούσε να το σκεφτεί όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου» -

Η κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα συνάντησε τον Μπο στους δρόμους της Αθήνας και ο ίδιος έτσι παραχώρησε μερικές δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 20/3 στον αέρα του MEGA. Το θέμα για το οποίο απάντησε, λοιπόν, δεν είναι άλλο από την σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο μετά από το "σκάνδαλο" για το ειδύλλιό τους στο Survivor All Star.

Έχει περάσει καιρός από τότε που συνέβησαν όλα, όμως τίποτα δεν φαίνεται να έχει ξεχαστεί από την πλευρά του ράπερ τουλάχιστον. Η πρώην του, βέβαια, φαίνεται πως τα έχει αφήσει πίσω της όλα, ενώ ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση της με τον Κύπριο τώρα που είναι χωριστά (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Η απάντηση του Μπο για τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα μέρες μετά το "σκάνδαλο" με το φιλί τους

«Η Δαλάκα και η Ασημίνα αδίκως έφυγαν από το παιχνίδι, αλλά δεν είναι το μόνο άδικο που βλέπουμε εκεί. Είδαμε τι έγινε και με τον Σχίζα, γενικά γίνονται διάφορα. Όλα αυτά είναι φθηνά, είναι ένα παιχνίδι που έχει ξεφύγει από τα όρια της λογικής, της ηθικής και δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μπράβο στον Στάθη που έφυγε για λόγους ηθικής και όλα αυτά που είπε. Νομίζω ότι η Ελευθερία δεν το χειρίζεται πολύ καλά. Θα έπρεπε να το διαχειριστεί λίγο πιο ψύχραιμα», είπε αρχικά ο Μπο για το σκηνικό που δημιουργήθηκε με τις αποκαλύψεις του Ατζούν για όσα βρέθηκαν στο κινητό που χρησιμοποίησαν η Κατερίνα και η Χατζηανδρέου (δείτε εδώ τι είπε).

Και στη συνέχεια εξήγησε: «Τον Μάριο δεν τον βλέπω καθόλου και τελειώνω εκεί με τον συγκεκριμένο. Δεν έχω πετύχει την Καρολίνα έξω. Δεν έχω τιμωρήσει κάποιον για να τον συγχωρήσω. Δεν είναι η δουλειά μου να συγχωρώ, ούτε να κατακρίνω, όλα είναι επιλογές. Δεν είχα λόγο να το κάνω με τη Καρολίνα, με τον Μάριο ακόμα λιγότερο. Δεν έχω κάτι να πω μαζί του, ούτε έχει κάτι να μου πει».

Στο τέλος, ο ίδιος ανέφερε: «Να μου ζητήσει συγγνώμη; Θα μπορούσε να το σκεφτεί δυο μέρες πριν όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου. Να τον δω και να τσαντιστώ; Δεν μου χρειάζεται, δεν θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου. Δεν ήμασταν κολλητοί, γνωστοί ήμασταν».

Μπο για Πρίαμο και Καρολίνα